marime text:

Fost ofiter in Legiunea Straina, liderul unei grupari de traficanti de droguri!

O grupare paramilitara din judetul Sibiu, care se ocupa cu traficul de droguri, a fost anihilata de procurorii DIICOT. 20 de descinderi s-au facut pentru asta in Sibiu si Mures si 16 persoane au fost retinute pentru audieri. Liderul lor este un barbat de 40 de ani, din Medias, fost ofiter in Legiunea Straina si responsabil cu operatiunile militare ale seicului din Qatar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma descinderilor, anchetatorii au descoperit intr-o ferma dezafectata de langa Sibiu o cultura ilegala de canabis, precum si aparatura pentru cantarirea, portionarea si prepararea drogurilor. Tot acolo erau cantitati mari de canabis si hasis.

In plus, trupele speciale au confiscat arme de foc, unele dintre ele cu glont pe teava, cutite, sabii, doua grenade defensive si alte echipamente militare.

Dupa audierea suspectilor, procurorii au decis retinerea pentru 24 de ore a 11 dintre ei. Acestia urmeaza sa fie prezentati in fata judecatorilor, cu propunerea de arestare preventiva pentru trafic de droguri si constituirea unei retele infractionale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu