marime text:

Inotatoare din Romania, umilita in Franta: "Cu romanii trebuie sa fii atent cand vine vorba de bani!"

Nu scapam si pace de ironiile jurnalistilor francezi! De aceasta data,  tinta a devenit o fosta inotatoare de origine romana, stabilita in Franta. Comenta o intrecere de natatie, cand colegul ei, prezentatorul din studio, a sugerat in gluma ca romanii nu sunt  "de incredere" cand vine vorba de bani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scena s-a petrecut in direct, cand jurnalistul Nelson Monfort de la France 2 se pregatea sa o intervieveze pe inotatoarea franceza Aurore Mongel. Cum alaturi de el se afla fosta inotatoare de origine romana, Roxana Maracineanu, jurnalistul s-a gandit ca e loc de o insinuare. Mai exact, a informat-o glumet pe campioana ca toti cei din studio au format acolo un fan-club al ei.

Dintre membrii proaspatului fan-club, Roxana a fost desemnata pe loc sa aiba grija de banii "organizatiei", in stil "romanesc": "Roxana este cel mai mare suporter al tau. Si este si trezorierul fan-clubului tau, asa ca mare atentie, deoarece cu romanii trebuie sa fii atent pe acest plan", a rostit Monfort.

Gafa sa a fost imediat sesizata de colegii din studio. Moment in care jurnalistul a batut in retragere si a incercat o scuza tardiva.

Nu este primul "derapaj televizat" de acest gen. In aprilie, un umorist a starnit un val de proteste din partea diplomatilor romani de la Paris, dupa ce a prezentat o sceneta cu asa-zisul "salut romanesc". Executat cu mana intinsa, ca la pomana, era o aluzie  la cersetorii din metropolele europene.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu