marime text:

Informatoare a Politiei ucisa si dizolvata in acid de mafia calabriana

O informatoare a politiei italiene, infiltrata in mafia calabriana cunoscuta sub numele de 'Ndrangheta, a fost ucisa dupa ce interlopii au aflat ca acesta lucra pentru autoritati, iar cadavrul sau a fost dizolvat in acid.
Informatoare a Politiei ucisa si dizolvata in acid de mafia calabriana
Lea Garofalo (35 de ani) furniza informatii politiei italiene inca din 2002, insa si-a pierdut protectia legala in 2006. Aceasta ar fi fost atrasa intr-o capcana de fostul ei partener de viata, mafiotul Carlo Cosco, sub pretextul ca vrea sa tina legatura cu fiica lor.
 
Cosco si un complice, Massimo Sabatino, sunt acuzati ca au convins femeia sa vina la Milano, pentru a discuta despre relatia lor, in 24 noiembrie 2009.
 
La acea vreme, Cosco si Sabatino erau in inchisoare, pentru ca incercasera s-o rapeasca pe Garofalo in luna mai.
 
Alti doi mafioti, ale caror nume nu au fost facute publice, ar fi rapit-o pe victima si au dus-o la fratii lui Cosco, Giuseppe si Vito, care au ucis-o. Ulterior, ei i-au dizolvat cadavrul in acid, undeva langa Milano.
 
Politistii spun ca exista dovezi ce arata ca Garofalo a fost "interogata" intr-un depozit, inainte de a fi ucisa, in noaptea de 24 spre 25 noiembrie.
 
Autoritatile italiene au emis, in acest caz, sase mandate de arestare, inclusiv pe numele lui Cosco si Sabatino, care sunt inca inchisi.
 
Politistii nu au precizat motivul pentru care femeii ii fusese retrasa protectia din programul pentru martori sau de ce aceasta nu si-a angajat o garda de corp dupa ce mafia incercase s-o rapeasca in luna mai 2009.
 
Toti cei sase suspecti au legaturi cu filiala 'Ndrangheta din Crotone, despre care Garofalo furnizase informatii.
 
Disparitia italiencei fusese sesizata de fiica ei, iar ancheta desfasurata de politisti s-a sfarsit luni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu