marime text:

INFIORATOR! O femeie a VIOLAT si UCIS copilul de un an si jumatate al iubitului ei!

Un barbat care a trecut printr-un divort traumatizant a crezut ca si-a gasit in sfarsit fericirea cand a intalnit o tanara de 24 de ani. Insa, dincolo de chipul angelic se ascundea, de fapt, o bestie.
INFIORATOR! O femeie a VIOLAT si UCIS copilul de un an si jumatate al iubitului ei!

Ramasa singura acasa cu fetita iubitului in varsta de numai un an si jumatate, Molly Jane Roe, din statul american Tennessee, a violat-o pe micuta introducandu-i in vagin obiecte contondente.

Cand fetita a inceput sa sangereze abundent, Molly Jane Roe si-a dat seama ca nu va supravietui si s-a gandit sa curme suferinta trantind-o cu capul de un zid. Fetita a cazut in coma si a murit cateva ore mai tarziu la spital.

Femeia a fost arestata pentru omor deosebit de grav si viol.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariubia (2013-08-14 15:59:32)
cand o bestie violeaza sau omoara o persoana, sau mai grav, un copil, daca ar fi sa i se aplice metoda "ochi ptr ochi,dinte ptr dinte", intervine "DREPTUL OMULUI". INTREBAREA ESTE: DE CE NUMAI CRIMINALII AU DREPTURI? cu victimele cum ramane? niste ani de inchisoare, unde o duce bine mersi, alina cu ceva? NU DOMNULE. ai violat, primesti acelasi tratament...si ti se taie ²madria". sa vedem care mai are atunci curaj sa violeze! Doamne, saracii copii, prin ce chinuri trec. Da Dumnezeu copii numai la cine nu merita. de ce?
raspunde »
F50 (2011-06-15 20:41:18)
Vreau sa se introduca pedeapsa capitala pentru criminali, in toata lumea.De ce sa traiasca aceste animale ordinare pe banii oamenilor? Si dupa mai vad si libertatea.
raspunde »