marime text:

INCREDIBIL - Un austriac a inventat indicatorul pentru preoti pedofili. VEZI cum arata

Un preot fugarind niste copii prin padure. Asa arata un indicator care a rasarit de curand intr-o padure din sudul Austriei. Proprietarul terenului nu vrea ca preotii sa se plimbe singuri alaturi de copii, pentru a impiedica abuzurile.i
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mesajul i-a infuriat pe reprezentantii clerului, mai ales ca poteca duce spre o bazilica din secolul al 16-lea, loc de pelerinaj pentru mii de catolici. Barbatul a explicat insa ca a vrut sa protesteze impotriva musamalizarii scandalurilor de pedofilie in Biserica Romano-Catolica, mai ales ca el insusi a fost abuzat in copilarie.
 
"Stiu ca la prima vedere semnul pare amuzant si unii ar putea crede ca este vreo gluma, insa nu este decat adevarul si eu sunt foarte serios in privinta asta. Eu spun ca nu vreau sa fie comise abuzuri aici, in padurea mea. De aceea nu inteleg de ce ma dau in judecata...", spune Sepp Rothwangl, proprietar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu