marime text:

INCREDIBIL! Asasinul traficantilor de droguri mexicani este un mucos de... 12 ani

Pare ireal, dar este cat se poate de adevarat... Cel mai mare dusman al fortelor de ordine din Mexic, care sunt in razboi cu cartelurile traficantilor de droguri, este asasin de 12 ani.
INCREDIBIL! Asasinul traficantilor de droguri mexicani este un mucos de... 12 ani

El Ponchis, singurul nume sub care este cunoscut acest pusti, adevarata masina de ucis, este vanat de serviciile secrete ale armatei.

Se pare ca actioneaza in centrul Mexicului, in regiunea Morelos, si este platit cu 3.000 de dolari pentru fiecare asasinat. Inainte de a-si ucide victimele, El Ponchis le tortureaza cumplit. De cele mai multe ori le decapiteaza.

Copil fiind, asasinul nu se poate abtine si se lauda cu "realizarile" lui. Astfel, a postat pe internet filme care-l infatiseaza ucigand. Nu si-a dat seama ca in acest fel va ajunge mai cunoscut decat si-ar fi dorit... are pe urme toata armata, fizionomia lui fiind acum cunoscuta.

In fotografia de mai sus este infatisat El Ponchis, chiar inainte de a-l decapita pe un barbat, un "dusman" al traficantilor de droguri.

Pare de necrezut, dar asasinul are in spatele lui o armata... de fete, intre care sunt si surorile lui, care il ajuta la savarsirea crimelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariusoza (2011-04-17 22:06:45)
hai ba frate, pe cine mintiti voi aicia, eh? un ******** de 12 ani killer in toata regula ? pai va zic k orice copkil de 12 ani dun lume asta nu are forta sau fiziuc necesar sa se ia de adulti cu 2-3 kpete mai inalti dekt el si cu 40-60 de kg mai grei dekt el. Nu mai vb de taria psihik. Kt despre armata aia de *********, sa fim seriosi. Pe kte pustoaice le freak grija sa fie ucigase. Si ink pe o armata intreaga o preocupa treaba asta ? Si ink cva, El Ponchis Prebubertanito asta d unde pana unde are aata experienta cu omoratu'? K kiar si dak e sa-l rapesti p 1 d p strada cu masina nui kiar mare usurinta. Mai ales dak situatia se impute pe neasteptate. Ba crimetimeule ,manci *** cu depozitu ' de en-gros
raspunde »
alex (2011-03-04 01:24:31)
treaba cu cipurile e cea mai proasta idee si nu pt ca e posibil sa se intamplea cea ce a scris mai jos [un roman socat] ci pt ca ar fi mana libera la hackeri! un hacker ar putea controla foarte usor identitati bani si multe alte chesti...
raspunde »
un roman socat (2010-12-29 20:52:44)
Abia acum imi dau seama de ce vor sa se introduca cipurile in carnea vie a oamenilor! Astfel,poti fi controlat,monitorizat si chiar omorat prin Satelit de exemplu daca esti atat de criminal si ciumeg in bande organizate cu droguri si alte nenorociri dintre'acestea...Asa se pot preveni multe crime,rapiri,violuri,torturi,furturi,etc....Imi pare rau ca cipurile iti afecteaza memoria si iti imbolnavesc celulele sanatoase din corp provocand cancer si alte cele,iti poate exploda in carnea ta,te poate inebuni de la undele electromagnetice,poti fi electrocutat la mii de volti,creierul iti este afectat de undele electromagnetice s.a.m.d. insa in rest as fi fost deacord sa-l accept si eu fara nicio retinere...Ma intreb ce o sa se intample atunci cand nu vor mai exista in viitor inchisori din lipsa de bani la buget si ptr.ele iar atunci se VA FACE ARESTUL LA DOMICILIUL" Toti crimnalii vor umbla printre noi doar cu o bratara la mana ptr.ca puscariile nu vor mai exista fireste tot din lipsa de bani ? FRATE , IN CE LUME CRIMINALA TRAIM....SA NE SALVEZE CINEVA!!!!!! DATI LEGI MAI ASPRE PTR.CEI CARE SE OCUPA DE DROGURI,RAPIRI,OMORURI,TORTURARI,ETC...
raspunde »
wDhaY (2010-12-28 18:22:12)
sa jucat prea mult Counter-Strike
raspunde »
plus (2010-12-08 14:56:43)
Stirea e ambigua si multi dintre cititori nu au inteles cum trebuie. Biatul de 12 ani este asasinul ANGAJAT de catre mofioti sa faca crimele, nu dusmanul lor!!! El ucidea la comanda pe cei care se opuneau traficantilor sau nu plateau sumele datorate. Deci bine ca l-au prins!
raspunde »
Theu (2010-11-14 16:00:17)
Baii..chiar asa au ajuns copii:)))....nu cred asa ceva...
raspunde »
mihai (2010-11-14 12:00:48)
bine face toti acesti microbi trebuie starpiti
raspunde »
DMY (2010-11-14 10:56:48)
"In fotografia de mai sus este infatisat El Ponchis, chiar inainte de a-l decapita pe un barbat, un "dusman" al traficantilor de droguri."...mai lipseste o parte din fraza...cine e un "dusman"al traficantilor de droguri?El Ponchis sau barbatu? si daca e El Ponchis atunci de ce cuvantul dusman se afla intre ghilimele????ori e dusman ori nu mai e?...:))analfabeti-da multi:))
raspunde »
Cash (2010-11-14 10:48:49)
Hai ma terminati... traficantii aia de care vorbiti voi au casa plina de arme, bate si lanturi...vreti sa ziceti ca nu sa gasit unu sai traga un glont in cap ? si un pumn dak ii dadea nu se mai ridica de jos...o fi cine stie ce pui de van damme copilu asta..
raspunde »
xiang (2010-11-14 10:20:02)
,,Pare ireal, dar este cat se poate de adevarat... Cel mai mare dusman al fortelor de ordine din Mexic, care sunt in razboi cu cartelurile traficantilor de droguri, ESTE ASASIN DE 12 ANI. "poate ati vrut sa scrieti este UN asasin de 12 ani.
raspunde »