marime text:

INCREDIBIL! Asasinul traficantilor de droguri mexicani este un mucos de... 12 ani

Pare ireal, dar este cat se poate de adevarat... Cel mai mare dusman al fortelor de ordine din Mexic, care sunt in razboi cu cartelurile traficantilor de droguri, este asasin de 12 ani.
INCREDIBIL! Asasinul traficantilor de droguri mexicani este un mucos de... 12 ani

El Ponchis, singurul nume sub care este cunoscut acest pusti, adevarata masina de ucis, este vanat de serviciile secrete ale armatei.

Se pare ca actioneaza in centrul Mexicului, in regiunea Morelos, si este platit cu 3.000 de dolari pentru fiecare asasinat. Inainte de a-si ucide victimele, El Ponchis le tortureaza cumplit. De cele mai multe ori le decapiteaza.

Copil fiind, asasinul nu se poate abtine si se lauda cu "realizarile" lui. Astfel, a postat pe internet filme care-l infatiseaza ucigand. Nu si-a dat seama ca in acest fel va ajunge mai cunoscut decat si-ar fi dorit... are pe urme toata armata, fizionomia lui fiind acum cunoscuta.

In fotografia de mai sus este infatisat El Ponchis, chiar inainte de a-l decapita pe un barbat, un "dusman" al traficantilor de droguri.

Pare de necrezut, dar asasinul are in spatele lui o armata... de fete, intre care sunt si surorile lui, care il ajuta la savarsirea crimelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu