marime text:

INCHISOARE PE VIATA pentru ucigasii handbalistului roman Marian Cozma!

Tribunalul din Veszprem a decis, vineri, condamnarea la inchisoare pe viata a lui Sandor Raffael si a lui Gyozo Nemeth, ucigasii handbalistului roman Marian Cozma,injunghiat mortal in februarie 2009, in timp ce un al treilea inculpat, Ivan Sztojka, a primit 20 de ani de inchisoare, informează MTI.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tribunalul a acceptat, astfel, cererea procurorului privind condamnarea la inchisoare pe viata a principalilor agresori ai lui Marian Cozma, Sandor Raffael si Gyozo Nemeth, in incidentul petrecut intr-un club de noapte din Vezsprem (Ungaria), in februarie 2009, precum si solicitarea procurorului de condamnare la 20 de ani de inchisoare a lui Sztojka.

Toti cei trei inculpati au fost gasiti vinovati de omucidere si lovituri cauzatoare de moarte.

Initial, in acest caz au existat 27 de suspecti.

Handbalistul roman al echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost injunghiat mortal, in 8 februarie 2009, la clubul Patriota, din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati alti doi coechipieri, Zarko Sesum si Ivan Pesici, grav raniti si ei. Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu