marime text:

Inchisoare pe viata pentru fostul vicepresedinte PDL Hunedoara, care si-a ucis iubita in Irlanda

Inchisoare pe viata. Aceasta este pedeapsa pentru Marian Mihalache, fostul vicepresedinte PD-L Hunedoara, gasit vinovat de crima de un tribunal din Dublin.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Gelos ca fosta lui iubita isi gasise deja pe altcineva, barbatul a injunghiat-o mortal, dupa care ar fi incercat sa-si ia viata.

"Era dragostea vietii mele", a declarat Mihalache in fata juriului, chiar inainte de a auzi verdictul.

Pe 28 ianuarie 2010 Loredana Pricajan, o asistenta medicala in varsta de 35 de ani, a fost gasita moarta intr-un apartament din Dublin. Dupa ce a injunghiat-o de 20 de ori, atacatorul a incercat si el sa se sinucida. In ciuda probelor adunate impotriva lui, Marian Mihalache a pledat nevinovat. A declarat ca femeia ar fi fost cea care l-a atacat si el n-a facut decat sa se apere.

Dupa un proces care nu a durat nici doua saptamani, juriul a avut nevoie de putin peste o ora pentru a-l gasi vinovat pe romanul de 49 de ani.

Prezenti la tribunal, parintii victimei au declarat printre lacrimi ca viata fara Loredana nu are niciun sens si ca traiesc de acum doar ca sa ii duca flori la mormant.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu