marime text:

Inca un dublu asasinat socant in Moldova: doua surori, violate si ingropate de vii!

Inca un dublu asasinat socheaza opinia publica in Moldova de peste Prut. Doua surori, de 14 si 16 ani, au fost batjocorite si torturate de patru tineri, doi baieti si doua fete. Apoi, copilele au fost ucise si ingropate la marginea unui sat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit legistilor, una dintre ele inca traia, cand a fost acoperita cu pamant. Cel mai in varsta dintre suspecti are doar 19 ani.

Adolescentele s-au intalnit cu doua prietene, ambele de 17 ani, care le-au convins sa mearga impreuna la o stana de la marginea comunei Zarnesti. Acolo, paznicul Vladimir Curjos, un tanar de 19 ani, ar fi violat-o pe sora cea mare si a vrut s-o batjocoreasca si pe mezina. Atunci surorile au incercat sa opuna rezistenta si asta l-a scos din minti. Agresorul le-a batut crunt si le-a aruncat intr-un beci.

Tot timpul, au fost de fata prietenul lui Curjos si cele doua tinere.

A urmat inca o zi de calvar pentru ca in final, surorile sa fie atacate cu o arma alba.

Politistii spun ca toti vor da socoteala. Asta desi mama uneia dintre suspecte sustine ca fiica ei a fost obligata sa participe.

Pentru gesturile lor iresponsabile cei patru tineri pot lua 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu