marime text:

Inca un dublu asasinat socant in Moldova: doua surori, violate si ingropate de vii!

Inca un dublu asasinat socheaza opinia publica in Moldova de peste Prut. Doua surori, de 14 si 16 ani, au fost batjocorite si torturate de patru tineri, doi baieti si doua fete. Apoi, copilele au fost ucise si ingropate la marginea unui sat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit legistilor, una dintre ele inca traia, cand a fost acoperita cu pamant. Cel mai in varsta dintre suspecti are doar 19 ani.

Adolescentele s-au intalnit cu doua prietene, ambele de 17 ani, care le-au convins sa mearga impreuna la o stana de la marginea comunei Zarnesti. Acolo, paznicul Vladimir Curjos, un tanar de 19 ani, ar fi violat-o pe sora cea mare si a vrut s-o batjocoreasca si pe mezina. Atunci surorile au incercat sa opuna rezistenta si asta l-a scos din minti. Agresorul le-a batut crunt si le-a aruncat intr-un beci.

Tot timpul, au fost de fata prietenul lui Curjos si cele doua tinere.

A urmat inca o zi de calvar pentru ca in final, surorile sa fie atacate cu o arma alba.

Politistii spun ca toti vor da socoteala. Asta desi mama uneia dintre suspecte sustine ca fiica ei a fost obligata sa participe.

Pentru gesturile lor iresponsabile cei patru tineri pot lua 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumihaela (2011-08-25 16:26:07)
sa va numesc mitocanu mi-e astia care va numiti Romani cu litere mari nu va e rusine sa numiti moldovenii *****? ca dintr-acelasi *** sa-mi fie iertata expresia am iesit cu totii odata. Se intimpla o crima in Moldova de peste Prut si ce? Uite la Romanii din partea asta astia care va numiti va macelariti in fiecare zi ca niste dobitoci. Sunteti patetici si incredibil de bolnavi la cap. Ar trebui sa fiti mindri ca Moldovenii de peste prut trec granita ca numai ei or sa ridice valoarea Romanie. Si sa ne pupe in *** Basescu daca o face din mila. Voi Romanii asa sus pusi astia patrioti care nu aveti ochi sa vedeti basarabenii dati-va un pumn in bot si iesiti la ***** din tara. Alaturati-va tiganilor si maghiarilor care or sa va faca oameni. Mtocanilor.
raspunde »
diana (2011-06-15 00:00:47)
deci chiar nu ma mai mira majoritatea crimelor se intampla la moldoveni.iar 20 de ani pt dubla crima mi se pare o bataie de joc ,dupa 5 ani cel mult ii vezi in libertate.pedeapsa cu moartea asta merita
raspunde »
nela (2011-06-07 18:37:09)
De ce e necesar sa atribuim moldovenilor cele mai rele calificative?! Chiar nu inteleg, in orice tara exista oameni cu inima mare si curata, dar si cei care nu se pot numi decit Animale. De unde atita ura? Tarina usoara surorilor....
raspunde »
pt.sergiu (2011-06-03 19:34:22)
tigan borit esti cu **** aia curva moldoveanca,haimanaua dracului,dute tu nahui!!!!va este ciuda pe romani ca sint cu mult mai inaintati ca voi,pacat ca Basescu va ajuta din mila ca sinteti o tara uitata de lume,niste tarani si nu va mai luati de romani sa dea d-zeu sa va tina acolo inchisi ca pe niste animale,ca basescu va ajutat si chiar nu a-ti meritat.
raspunde »
pt.irina (2011-06-03 18:42:23)
dute ***** moldoveanca proasta,curva moldoveneasca,tara de *****.
raspunde »
Irina (2011-04-23 10:09:32)
voi sunteti toti la fel,romania nishte laudaroshi fara margini,pashol nahui daca nu va place ceva la Moldoveni asa suntemnoi (nu toti) si cu com voastre nimeni nu o sa ne schimbi, nici voi nu sunteti mai de treaba!!
raspunde »
sergiu (2011-04-06 15:02:48)
nu mincati cicat intraiurea tigani boriti si sinteti, ca sunt unii nebuni de cap asta nu insamna ca toti moldovenii sunt asa, uitativa haimanaleleo la voi ca acolo se intimpla lucruri si mai si, si ce asta insamna ca toti sunteti la fel? dintr-un punct de vedere da, toti sunteti niste laudarosi si mincatori de cicat , pasli vi nahui!!!!!
raspunde »
mg (2011-04-06 09:50:26)
numai 20 de ani!cand ajung la 5 ani le da drumu pentru buna purtare...si fetele alea zac saracele nevinovate...la cat e de corupta politia din moldova..nu ma mai mira nimic..au trecut 3 saptamani si pe criminalul ala de indragostiti nu l-au prins ...cum pot sa puna capul pe perna autoritatile...
raspunde »
IisusH (2011-04-06 08:52:33)
jig*odiile dracului mai si mint... ca ala cica le-a amenintat bla, bla, bla ... se vede ca n-au nicio urma de regret in glas .... dar cel mai important, la ce m*rtii mas'sii le-au ademenit pe surorile alea doua acolo ???? sigur aveau ceva cu ele, acuma doar inceaeca sa-si scape pielea..... toti 4 ar merita f**tuti cu burghiul si scufundati in acid ...zdrentele dracului
raspunde »
omg (2011-04-06 07:28:27)
oare de ce acest tip de orori se petrec doar in moldova ? E incredibil cat de rai pot fi unii oameni...trist dar adevarat !
raspunde »