marime text:

Inamicul public nr. 1 din Anglia ii avertizeaza pe politisti: "Nu ma luati in serios!"

Si-a impuscat fosta iubita, l-a omorat pe actualui iubit al acesteia si a ranit grav un politist. Totul in cele cateva zile de cand a fost eliberat din inchisoare. Raoul Thomas Moat, englezul cu o armata de oameni ai legii pe urmele lui, si-a facut timp sa-i sune pe politisti si sa le transmita: "Nu ma luati in serios!"
Inamicul public nr. 1 din Anglia ii avertizeaza pe politisti:  Nu ma luati in serios!

Anterior, politistii facusera apel la calm, transmitandu-i lui Moat urmatorul mesaj: "Destui oameni au avut de suferit".

Pe langa apelul telefonic, criminalul i-a ironizat pe politisti pe pagina sa de Facebook: "Ha, Ha! Puteti veni, dar nu ma puteti prinde!". Fostii sai colegi de detentie si-au amintit ca acesta le-a spus cu doar cateva zile inainte de eliberare: "O sa ucid atunci cand ies". Barbatul, care este dependent de droguri, a fost condamnat la 18 saptamani de detentie, pentru ca si-a lovit copilul de 9 ani. El a ispasit doar jumatate din sentinta.

Cu doar cateva ore inainte de incidentele violente, Raoul Moat a postat un mesaj de avertizare pe Facebook: "Tocmai am iesit din inchisoare. Am pierdut tot - afacerea, proprietatea si mai presus de toate, cea care a fost iubita mea vreme de 6 ani a fugit cu politistul care m-a doborat. Nu mai am 21 de ani ca sa-mi pot reconstrui viata. Urmariti si vedeti ce se intampla".

Vecinii barbatului, care este dependent de steroizi si antidepresive, spun ca acesta este atat de paranoic, incat si-a "blindat" casa cu microfoane si camere de luat vederi.

La doar cateva ore dupa ce a parasit penitenciarul, Raul Thomas Moat (38 de ani) a mers la locuinta fostei iubite, care se afla in compania actualului partener. A tras asupra celor doi, omorandu-si rivalul si ranind-o grav pe femeia in varsta de 22 de ani. Ea a fost nimerita in stomac si se afla internata in stare critica. Medicii nu stiu daca va supravietui.

Au trecut numai 24 de ore de la acest incident, iar Moat a deschis din nou focul, de data aceasta asupra unui ofiter de politie, ranindu-l grav.

Potrivit politistilor care se ocupa de caz, suspectul, fost angajat al unui club de noapte, era convins ca fosta iubita il insala cu un politist. Barbatul pe care l-a ucis era insa instructor de karate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu