marime text:

In Arabia Saudita, criminalii sunt DECAPITATI si chiar CRUCIFICATI!

Doi barbati condamnati la moarte, in dosare diferite, pentru crima au fost decapitati, luni, in Arabia Saudita, iar corpul unuia din ei a fost crucificat, pentru a da un exemplu, transmite AFP.
In Arabia Saudita, criminalii sunt DECAPITATI si chiar CRUCIFICATI!

Barbatii, un yemenit si un saudit, au fost executati luni, potrivit ministrului saudit de Interne, citat de AFP.

In primul caz, yemenitul Chaabane Nacheri a fost condamnat la moarte pentru uciderea prin impuscare a unui alt yemenit, in locuinta caruia a intrat prin efractie. Ulterior, el a violat fiica victimei, dupa care a impuscat-o mortal si pe aceasta si a ranit-o pe sora ei.

Avand in vedere gravitatea faptei, autoritatile din Arabia Saudita au decis sa crucifice trupul barbatului in localitatea Jazan, pentru a oferi un exemplu.

In cel de-al doilea dosar, sauditul Mohammad Zahrani a fost condamnat la moarte pentru uciderea prin impuscare a unui compatriot, in urma unei dispute implicand un teren agricol.

El a fost executat in El-Baha, in sud-vestul tarii.

Decapitarile in Arabia Saudita au ajuns, astfel, la 15 cazuri de la inceputul anului.

In 2009, autoritatile au decapitat 67 de persoane, iar in 2008 au fost 102 cazuri. Recordul a fost atins in 2007, cu 153 de decapitari.

Violul, crima, jaful armat si traficul de droguri se numara printre infractiunile pasibile de pedeapsa cu moartea in Arabia Saudita, unde se aplica in mod foarte strict legea islamica.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuorgasmolog (2011-03-31 14:00:31)
unii ar zice : dar cu drepturile omului cum ramane ? eu asta ma intreb de ceva ani ! cu drepturile omului (victimei) cum ramane ???? daca raspund violentei cu violenta si moare agresorul (domnul agresor ! ) sunt tras la raspundere, daca il las sa-si faca de cap (nu ca ar avea alte intentii) contravine firii ... (instinct de supravetuire .. ) ce rol are SPP pana la urma ? sa apere un presedinte de stat degeaba in romania... Dar de ce ??? ..... sa se descurce conform legii,aceasi lege care iti da drepturi, te ingradeste dar cu siguranta nu te apara in romania ! pup :)
raspunde »
vlad (2010-11-30 10:07:41)
Vreau sa se aplice asta si in romania inafara de droguri care ar trebui sa se lagalizeze, daca uni vor sa se sinucida cu droguri foarte bine un prost mai putin
raspunde »
tandarica (2010-07-07 00:22:48)
ma bucur sa aud ca in alte perti oamenii sunt seriosi. bravo lor. ar trebui sa fie un exemplu si pentru ceilalti
raspunde »