marime text:

In 801 deodorante cu bila - aici a ascuns un nigerian COCAINA!

Un traficant nigerian, care a incercat sa pacaleasca vamesii germani, a fost arestat in aeroportul din Frankfurt, dupa ce in bagajele sale au fost descoperite 801 deodorante cu bila in care transporta cocaina, au anuntat, joi, vamesii germani.
In 801 deodorante cu bila - aici a ascuns un nigerian COCAINA!
Opt sute de deodorante n-au fost suficiente pentru a masca mirosul de cocaina. Vamesii germani au anuntat joi arestarea unui traficant care a incercat sa pacaleasca controlul aeroportuar cu o astfel de incarcatura a carei valoare este estimata la 1,25 de milioane de euro.
 
Nigerianul, de 41 de ani, venea din Venezuela cu cinci valize, continand exact 801 deodorante, un bagaj neobisnuit, au precizat functionarii vamali din aeroportul din Frankfurt.
 
"Dar cei doi caini de politie nu s-au lasat pacaliti de substanta parfumata puternic care provenea din valize", se arata in comunicatul remis presei.
 
"Deodorantele cu bila functionau si numai dupa scoaterea bilei si golirea lichidului vamesii au gasit 25 de kilograme de cocaina, cate 30 de grame in fiecare recipient.
 
"Captura este intr-adevar mare", a declarat purtatorul de cuvant, Christine Kolodzeisk, pentru AFP.
 
Ea a precizat ca vamesii s-au mai confruntat cu astfel de cazuri, gasind opium si heroina in mustar.
 
Functionarii vamali au estimat la 1,25 de milioane de euro valoarea celor 800 de deodorante foarte parfumate. Traficantul a fost arestat           

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu