marime text:

Imaginile pe care Politia a vrut sa le tina secrete - 6 agenti calca in picioare un barbat de culoare! VIDEO

Politia din Texas a ajuns din nou in gura presei de peste ocean, dupa ce 6 agenti au batut cu salbaticie un hot, care se predase si nu era nici inarmat. Acuzatiile de abuz si rasism n-au intarziat sa apara, avand in vedere ca barbatul este afro-american.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scenele pe care le urmariti s-au petrecut in urma cu un an, insa abia acum au ajuns la presa. Din aceste imagini se vede clar ca suspectul s-a culcat la pamant si a ramas nemiscat. N-a contat. Primul politist a inceput sa-l loveasca puternic cu picioarele in cap, in timp ce restul il lovesc la fel de nemilos cu pumnii.

La un moment dat, un alt agent se arunca pur si simplu peste suspect, dupa care seria loviturilor continua in acelasi ritm. Cand avocatii tanarului au cerut instantei sa faca publice aceste imagini, judecatorul a refuat categoric.

S-a ajuns pana acolo, incat judecatorul federal care instrumenteaza cazul a sunat personal, solicitand presei sa nu difuzeze imaginile pe post. Era prea tarziu.

Doar 4 dintre cei 6 agresori au fost suspendati in cele din urma, iar acuzatiile care li se adus sunt o nimica toata pe langa ce i-au facut victimei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu