marime text:

Imagini GREU de urmarit - batrana de 91 de ani, batuta si umilita de o asistenta! VIDEO

Fiicele femeii au facut publice imaginile pentru ca toata lumea sa vada abuzul la care a fost supusa mama lor in varsta de 91 de ani. Vinovata este femeia care ar fi trebuit sa o ingrijeasca pe batrana si sa-i faca viata mai usoara.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batrana de 91 de ani e bolnava de Alzheimer, are diabet si probleme cu inima, dar asta nu a impiedicat-o pe Carmen Pereira din a o trata ca pe o carpa. Asistenta de 52 de ani a fost filmata in timp ce o batea si umilea pe batrana.

Fiicele femeii montasera o camera video pentru a sta de vorba cu rude de peste ocean, astfel ca imaginile au fost filmate din intamplare.

Cand a fost pusa in fata inregistrarii, femeia vinovata a cazut in genunchi si a implorat sa fie iertata, spunand ca modul sau de a se comporta nu a fost unul abuziv. Politistii chemati sa investigheze cazul n-au avut aceeasi parere.

"Ma consider un om destul de dur, dar chiar si eu am o problema in a ma uita la aceste imagini" a spus Seful Politiei din Jersey City, Thomas Comey.

Pereira va fi acuzata de asalt cu circumstante agravante, neglijenta in serviciu si punerea in pericol a unei persoane cu handicap. Toate sunt insa infractiuni de gradul 3 in America, astfel ca femeia risca doar inchisoare cu suspendare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu