marime text:

Imagini de groaza! Patru oameni calcati de un autobuz, in timpul unui protest de strada/ VIDEO

In Venezuela, patru oameni au fost raniti, dupa ce un autobuz a trecut peste ei. O singura femeie este in stare foarte grava. Soferul va fi tras la raspundere inclusiv pentru fuga de la locul accidentului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul a pornit de la un protest al oamenilor ramasi fara case in urma inundatiilor din toamna trecuta. Revoltati ca autoritatile ii ignora, zeci de manifestanti au incercat sa blocheze traficul pe autostrada. In mod inexplicabil, soferii n-au tinut cont de ei.

Initial, o masina mica a trecut fara ezitare peste o saltea tarata de protestari. Si asta cu toate ca erau de fata atat militari, cat si echipe de televiziune. Nici nu s-au stins ecourile primei indignari, cand peste grupul de oameni s-a napustit un autobuz care a strivit patru trupuri.

Huiduielile s-au transformat in urlete generalizate.

Nimanui nu-i venea sa creada ca cineva este atat de lipsit de inima si de responsabilitate. Cu toate ca soldatii au incercat sa il opreasca pe sofer, acesta a demarat si dus a fost.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu@Autorul articolului & cel ce se semneaza "OMG" (2011-09-06 01:33:28)
1. @OMG: Cancer la kilogram? E scump? 2. @Autorul articolului: Soferii n-au tinut cont de protestatari? Pe autostrada?? Autobuzul s-a napustit asupra oamenilor? Eu cred ca autobuzul s-a "comportat" asemeni unui ... autobuz. @Ambii: Incercati sa protestati si voi, aici la noi, pe cei cativa km de autostrada pe care ii avem. Motivele nu conteaza, insa sunt interesat sa vad cum veti gandi atunci, si anume daca soferii sunt lipsiti de inima si responsabilitate (la 130 km/h) sau voi sunteti complet imbecili. MATURIZATI-VA !!!
raspunde »
Dan (2011-08-22 16:58:36)
Unde a fugit ma, ca eu il vad acolo. Mi se pare normal ca omu' a plecat la un moment dat pt ca altfel ar fi fost linsat de ciorile alea. Ce *** cauta aia pe strada ma, futu-i in gura pe toti. ASA LE TREBUIE!!!!
raspunde »
police (2011-06-24 16:38:47)
Dar eu nu inteleg ce treaba au soselele si masinile cu inundatiile? Pe bune acuma... imi pare rau pentru acesti oameni ca nu au un acoperis deasupra capului, dar soferii nu sunt obligati sa-i suporte pe ei!
raspunde »
rds (2011-01-19 00:51:16)
lasa ma ca daca erai tu akolo cu salteau da sa stai tu veneai cu DORMEZA, venem si io cu masina mea si iti stroseam okii k la broasca!! kncer are ****.......TU crezi k DUMNEZEU asculta de TOTI PROSTII KA TINE......MUKI IN KEAI!
raspunde »
**** tiganii (2011-01-17 15:28:46)
la fel as fi facut si eu,dar in toti as fi intrat nu doar in doua tiganci
raspunde »
omg (2011-01-16 06:27:15)
Cine comenteaza la cest articol sa comenteze din postura lor:" de oamenii ai strazii" ........sa vedem ce mai zice-ti! si la astia doi care au comentat sa le dea dumnezeu cancer la kilogram !
raspunde »
rds (2011-01-16 00:23:28)
Pai ....istetilor......ce strika masinile ca voi nu mai avetii case ducetiva frate la guvern nu la masini sa va sparga mokile.....hai ki buna .....paca ele var fi daramat casele nu apele.....!!!!! :-|
raspunde »
silviu (2011-01-15 22:36:22)
Pai ce cautati in fata masinilor ?
raspunde »