marime text:

Iese macel daca pierde Anglia? Huliganii englezi - spaima Mondialelor! VIDEO

Politia din Africa de Sud a facut eforturi considerabile pentru a expulza din tara huliganii englezi, dar exista in continuare griji ca scenele de cosmar din Franta 98 sau Italia 90 s-ar putea repeta daca Anglia nu bate astazi Slovenia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Organizarea excelenta a facut ca Mondialul African sa fie pana acum lipsit de incidente, cel putin din punct de vedere al huliganilor. Poate speriati de perspectiva unei tari in care violenta lor sa nu iasa din comun, multi dintre cei mai periculosi fani ai Angliei sau Germaniei nici n-au ajuns in Africa de Sud, iar cei care au ajuns au fost rapid expulzati.

Astazi insa frica de incidente e cu atat mai mare cu cat atat Anglia cat si Germania pot fi eliminate de la turneul final. In 1990 in Italia, dar mai ales in 98 in Franta, fotbalul de la CM a fost umbrit de incidentele cu "suporteri" ai celor doua formatii.

Sud-africanii s-au blindat inca de la meciul Angliei cu Algeria cu tunuri de apa cumparate din Statele Unite. "Daca se vor comporta ca animalele, ii vom trata ca pe animale" a spus seful Politiei din Cape Town.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu