marime text:

I-au batut 24 de cuie pentru ca s-a plans ca are prea mult de munca!

O menajera din Sri Lanka, plecata sa munceasca in Arabia Saudita, a fost strapunsa cu 24 de cuie in frunte, picioare si maini dupa ce le-a spus patronilor ei ca volumul de munca la care este supusa este mult prea mare.
I-au batut 24 de cuie pentru ca s-a plans ca are prea mult de munca!
Menajera L.T., de origine din Sri Lanka, a plecat la munca, la fel ca aproape un milion si jumatate de concitadini, in Orientul Mijlociu, noteaza sursa citata, care arata ca la numai un an de la plecare aceasta a revenit, din Arabia Saudita, cu traume profunde.
 
Femeia este mama a trei copii si la intoarcea acasa ea era deprimata, motiv pentru care rudele au decis sa o duca la un control medical.
 
Controlul medical a scos la iveala faptul ca femeia avea cuie infipte adanc in corp, in zona fruntii, picioarelor mainilor si unul chiar deasupra ochiului.
 
Astfel, familia a aflat despre tortura la care femeia a fost supusa de catre angajatorii ei din Arabia Saudita, motiv pentru care s-au adresat Biroului de Angajari in Strainatate.
 
Un oficial al acestei institutii a declarat, potrivit sursei citate, ca angajatorul femeii, si sotia acestuia, au batut 24 de cuie incinse in trupul femeii doar pentru ca aceasta a indraznit sa spuna ca volumul de activitate la care este supusa este mare.
 
Interventiile chirugicale la care a fost supusa menajera au relevat faptul ca cele 24 de cuie era incinse la momentul cand ele au strapuns corpul femeii, medicul care a tratat-o pe aceasta precizand ca nu au fost afectate organele interne.
Biroul de Angajari in Strainatate a sesizat procurorul general al statului Sri Lanka, in timp ce Ministerul de Externe va sesiza omologul din Arabia Saudita cu privire la acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu