marime text:

I-a rupt gatul unui student in timp ce faceau sex si i-a sodomizat cadavrul doua zile la rand!

Americanul Gregory O'Bryan, de 40 de ani, care a ucis in toamna anului trecut un student de 18 ani, in timpul unui act sexual bizar si brutal, nu se poate astepta la alta pedeapsa decat la cea capitala, dupa ce expertizele medico-legale au scos la iveala aspecte socante...
I-a rupt gatul unui student in timp ce faceau sex si i-a sodomizat cadavrul doua zile la rand!

Era deja stiut faptul ca O'Bryan i-a rupt gatul studentului, in timp ce faceau sex pe canapeaua din apartamentul lui. In timpul actului, criminalul i-a legat mainile la spate victimei sale. Cadavrul studentului, pe care O'Bryan il agatase intr-un bar, a fost gasit la cateva zile dupa disparitie, intr-o cutie de televizor ce fusese aruncata in tomberonul de langa un spital.

Expertizele efectuate ulterior au aratat ca Gregory O'Bryan nu s-a descotorosit de cadavru imediat; conform declaratiilor sale, a mai tinut corpul inca doua zile in apartament. In acest timp, a intretinut cu trupul neinsufletit relatii sexuale orale si anale de cateva ori.

Gregory O'Bryan a negat asta, insa probele nu mint. El a spus ca in acel interval de timp l-ar fi dus pe tanarul decedat in patul din dormitor, s-ar fi rugat sa nu fie mort si l-a plans cand si-a dat seama ca nu mai era in viata.

Daca pana acum O'Bryan era "candidat" la inchisoare pe viata, conform legislatiei din statul Kentucky, in fata noilor probe, nu se poate astepta decat la condamnarea la moarte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu