marime text:

HORROR - Si-a ucis rivala dupa ce a torturat-o si o obligat-o sa-i manance fecalele!

Adolescenta de 18 ani a fost condamnata la inchisoare pe viata dupa ce a eliminat-o pe cea care-i era rivala in dragoste intr-un mod greu de inchipuit. Criminala a fost ajutata de cinci prieteni, cel putin unul din ei riscand condamnarea la moarte.
HORROR - Si-a ucis rivala dupa ce a torturat-o si o obligat-o sa-i manance fecalele!

Angela Marinucci (foto), cea care a fost creierul odioasei crime, a scapat de condamnarea la moarte doar pentru ca la momentul savarsirii faptei era minora.

In urma cu un an, Angela Marinucci, ajutata de prietenii ei, a atras-o intr-un apartament din Pennsylvania pe Jennifer Daugherty, de 30 de ani, despre care credea ca ii face avansuri fostului ei iubit.

Femeia de 30 de ani a trait 36 de ore de cosmar in apartamentul respectiv. A fost batuta cu furtunul de la aspirator si cu o bara metalica, i s-au presarat in ochi condimente, intre care piper si praf de ceapa si a fost obligata de bea "cocktailuri" pe care Angela Marinucci i le-a "preparat" din urina si fecalele ei si ale prietenilor ei.

Femeia si-a dat sufletul dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori.

Ancheta a stabilit ca Angela Marinucci a initiat toate actiunile, desi este cea mai tanara dintre agresori. Ceilalti cinci tineri sunt judecati in procese separate si cel putin unul din ei, un barbat, risca condamnarea la moarte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu