marime text:

HORROR – Si-a spintecat gemenele de 3 ani cu o sabie de samurai si le-a pus cadavrele in fata usii

Mama criminala a incendiat apoi locuinta si a incercat sa-si taie gatul cu aceeasi sabie cu care si-a macelarit cele doua fiice.
HORROR ndash; Si-a spintecat gemenele de 3 ani cu o sabie de samurai si le-a pus cadavrele in fata usii
Politistii din Fairfield, California au fost socati de scenele vazute la locuinta Monicai McCarrick. Una din cele doua gemene era aproape decapitata, iar cealalta avea toracele ci abdomenul spintecate de sabie.
 
Dupa ce le-a ucis, mama lor le-a scos trupurile in fata usii de acces in casa. A stropit lucrurile din interior cu o solutie inflamabila si a dat foc, dupa care a incercat sa-si taie gatul cu sabia.
 
Vecinii au fost alarmati de fumul care iesea din locuinta mamei de 28 de ani si au chemat pompierii. Atunci a fost descoperita monstruoasa crima si a fost chemata si politia.
 
Monica McCarrick a fost gasita in casa, ranita grav, dar in viata. A fost dusa de urgenta la spital, iar medicii spun ca isi va reveni.
 
Nu sunt cunoscute deocamdata motivele crimelor. Politia l-a contactat pe tatal celor doua gemene si spera sa spulbere misterul. Dupa ce isi va reveni, Monica McCarrick va fi arestata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu