marime text:

Gloante, nu substante - un condamnat la moarte a cerut sa fie impuscat!

Prima executie dupa 10 ani de zile in statul american Utah starneste mare agitatie. Problemele sunt accentuate si de alegerea facuta de condamnat, acesta cerand sa nu primeasca injectie letala ci sa fie impuscat de un pluton de executie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procedura e una aparent simpla. Cinci oameni vor fi alesi pentru a face parte din pluton, fiecare cu cate o arma incarcata, dar una dintre ele cu gloante oarbe. Detinutul are dreptul sa isi aleaga ultima masa si sa spuna cateva cuvinte inainte de executie. Interesant este ca legea statului interzice ca detinutii condamnati la moartea sa isi poata dona organele.

Procedura va avea loc intr-o camera construita special pentru asta, iar detinutului ii va fi agatata o tinta de gat.

Ceea ce ii ingrijoreaza pe sefii penitenciarului in care este inchis Ronnie Gardner e interesul mondial generat de modul in care va avea loc executia. Pentru ca Gardner a cerut sa fie impuscat si toata lumea va fi cu ochii pe ce se intampla, niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu