marime text:

Germania pe jar! 300 de politisti o cauta pe sotia unui finantist ce a fost rapita

Meseria de bancher este mai periculoasa decat pare la prima vedere. Dovada: un caz de rapire care tine Germania cu sufletul la gura. Politia a declansat o ancheta de proportii dupa ce nevasta unui finantist a fost rapita si nu se stie nimic de soarta ei, chiar daca sotul a platit o rascumparare.  
Germania pe jar! 300 de politisti o cauta pe sotia unui finantist ce a fost rapita

Initial, politia din landul Baden Wurttemberg a tratat cazul ca pe o simpla disparitie. N-a durat insa mult si un telefon a pus pe jar toata comunitatea. O voce de barbat a cerut cateva sute de mii de euro ca s-o elibereze pe Maria Bogerl.

Ca sa nu riste viata femeii, sotul ei a dus banii la locul strabilit, insa rapitorul sau rapitorii n-au mai aparut. In total, 300 de politisti scotocesc imprejurimile oraselului Heidenheim, ceea ce inseamna ca aria de cautare este destul de restransa.

De aici si speculatiile presei germane ca ar putea fi o inscenare si tocmai de aceea nu s-a prezentat nimeni sa ridice banii ceruti drept rascumparare. Pe de alta parte, anchetatorii se tem ca in cazul in care este vorba despre o rapire adevarata sansele femeii de a mai fi in viata scad de la o ora la alta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu