marime text:

GENIAL sau doar RASIST? Un cetatean de culoare a fost arestat in locul unui spargator ALB cu masca de NEGRU

Tanarul deghizat in cetatean de culoare a dat mai multe spargeri si probabil ar fi actionat in continuare daca nu era tradat de iubita lui.
GENIAL sau doar RASIST? Un cetatean de culoare a fost arestat in locul unui spargator ALB cu masca de NEGRU

Conrad Zdzierak, de 30 de ani, din Ohio, si-a cumparat o masca ce infatiseaza un barbat de culoare ce pare atat de reala incat politia a arestat un barbat. Chiar mama celui arestat l-a "recunoscut" pe inregistrarile camerelor de supraveghere...

Iubita lui Conrad Zdzierak a vazut povestea la televizor, iar dupa cateva zile, cand a facut ordine in camera de hotel in care locuia cu acesta, a gasit intr-un sertar doua masti si o suma importanta de bani. Atunci a facut legatura intre cele doua povesti si si-a reclamat iubitul la politie.

Conrad Zdzierak a recunoscut sase spargeri, din care patru la banci, dupa ce a fost arestat, insa politia banuieste ca ar fi comis de fapt mult mai multe fapte.

El si-a cerut scuze fata de barbatul care a fost arestat in locul sau, insa asta nu-l ajuta: risca cel putin 35 de ani de inchisoare.

Spargatorul si-a cumparat masca, realizata din silicon, ce reproduce cu fidelitate chipul uman, dintr-un magazin specializat. Proprietarul a spus ca de obicei clientii sai sunt oameni din industria show-bizz si nu si-a pus niciodata problema ca ar fi "solutia" perfecta pentru infractori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu