marime text:

Gemene de 6 ani cautate cu disperare in toata Europa, dupa ce tatal care le-a rapit s-a sinucis/ VIDEO

Alessia si Livia, gemenele de 6 ani, cu cetatenie italiana, au fost rapite in urma cu o saptamana din casa mamei lor din Elvetia de catre tata. Cazul a devenit disperat abia dupa ce a fost descoperit cadavrul tatalui rapitor...
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trupul acestuia a fost gasit in apropierea unei gari din Italia. Politia a stabilit ca barbatul s-a aruncat sub rotile trenului. Fetitele insa sunt in continuare de negasit.

Sute de politisti din Elvetia, Italia si Franta, tara in care tatal le-a dus pe gemene imediat dupa ce le-a rapit sunt in alerta maxima. Cazul a fost preluat si de Interpol si se cauta informatii care ar putea duce la gasirea celor doua fete in 188 de tari.

Alessia si Livia au fost rapite acum o saptamana. Dupa o zi, Matthias, tatal, i-a trimis un mesaj fostei sotii in care ii spunea ca nu poate trai fara ea. Mesajul a fost trimis din Marsilia. Tot de aici barbatul a retras o suma mare de bani dintr-un cont bancar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu