marime text:

Furat pentru rascumparare? Cadavrul unui celebru prezentator italian a disparut din cimitir!

Cadavrul lui Mike Bongiorno - care, timp de cateva decenii, a fost unul dintre prezentatorii vedeta ai concursurilor televizate in Italia - a disparut din cimitirul din Arona unde a fost inhumat, informeaza AFP.
Furat pentru rascumparare? Cadavrul unui celebru prezentator italian a disparut din cimitir!

Mike Bongiorno a decedat pe 8 septembrie 2010, la varsta de 85 de ani.

"Suntem cu totii complet stupefiati", a declarat pentru postul de televiziune Sky TG24 Daniela Bongiorno, vaduva celebrului animator TV. Informatia a fost preluata de intreaga presa italiana.

Familia a fost informata, marti, de disparitia cadavrului, survenita in circumstante ce nu au fost inca lamurite.

Anchetatorii italieni, care au cautat indicii atat in interiorul, cat si in exteriorul cimitirului din Arona, au emis ipoteza potrivit careia autorii furtului intentioneaza sa ceara o suma mare de bani bogatilor mostenitori ai lui Mike Bongiorno.

Intr-un comunicat, vaduva prezentatorului si cei trei copii ai lor, in varsta de 38, 31, respectiv 21 de ani, au facut un apel "la simtul civic si la respectul fata de lucrurile sacre" ale compatriotilor lor, reamintindu-le ca "Mike se afla in inimile tuturor italienilor".

"Mike a facut intotdeauna bine celor din jur si nu merita un astfel de afront", se afirma in acelasi comunicat.

Ei au cerut, totodata, "oricarei persoane care detine informatii utile sa contacteze fortele de ordine" pentru a le ajuta "sa rezolve acest caz dureros".

Mike Bongiorno, un american de origine italiana nascut la New York si revenit in Italia pe cand era copil, era considerat drept unul dintre "parintii" televiziunii italiene.

El a dorit sa fie inmormantat in micul cimitir Dagnente din apropiere de Arona, unde detinea o casa de vacanta in care isi petrecea adeseori vacantele alaturi de copiii si nepotii lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu