marime text:

Fritzl de Brazilia: un pescar i-a facut SAPTE copii fiicei sale si a violat-o pe fiica lor!

Un pescar din Brazilia si-a sechestrat propria fiica timp de 12 ani si a violat-o de nenumarate ori, facandu-i sapte copii. Pescarul, numit “Josef Fritzl de Brazilia”, este chiar mai monstrous decat austriacul care a socat o lume intreaga cu faptele sale: a abuzat-o sexual si pe una din fetitele nascute de propria fiica, in urma relatiei sexuale avute cu el.
Fritzl de Brazilia: un pescar i-a facut SAPTE copii fiicei sale si a violat-o pe fiica lor!
Jose Agostinho Pereira, de 54 de ani, a tinut-o inchisa pe fiica lui, care are cum 28 de ani, intr-un bordei improvizat la marginea unui mic sat de pescari din nordul Braziliei. Casa era ferita de ochii oamenilor: a fost construita in inima junglei si nu se putea ajunge la ea decat cu barca.
 
Jose Agostinho Pereira si-a sechestrat fiica si a inceput s-o abuzeze in 1998, cand a fost parasit de sotie. Fata a nascut patru fetite si trei baietei si niciuna dintre nasteri nu a fost inregistrata oficial. De aceea, varsta copiilor nu este cunoscuta, insa politia crede ca cel mai mare dintre copii, o fetita, are 12 ani.
 
Fiica lui Pereira si cei sapte copii pe care i-a nascut au fost complet izolati de restul lumii. Nu stiu sa scrie si abia comunica cu alti oameni. Au fost amenintati cu moartea daca ar fi incercat sa fuga si sa povesteasca situatia lor.
 
Cazul lui Jose Agostinho Pereira a fost descoperit in urma unui telefon anonim. Politia a trimis un echipaj in zona in care locuieste Pereira in urma cu zece zile. A fost tinut sub observatie cateva zile, iar apoi a fost arestat.
 
Brazilianul si-a recunoscut faptele, dar inca nu a fost pus sub acuzare. Conform legilor penale din Brazilia, el va fi acuzat oficial doar in momentul in care politia finalizeaza cercetarile.
 
Fiica lui Jose Agostinho Pereira si cei sapte copii sunt acum in grija serviciului de protectie sociala.
 
 Este cel mai grav caz de sechestrare, viol si incest dupa cel al austriacului Josef Fritzl. Acesta si-a sechestrat fiica timp de 24 de ani si i-a facut sapte copii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu