marime text:

Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo, UCISA de un fotbalist brazilian!

Un judecator din Rio de Janeiro a decis, miercuri, arestarea preventiva a portarului echipei Flamengo, Bruno Fernandes, in legatura cu presupusa sa responsabilitate in disparitia unei foste amante care ii cerea sa recunoasca paternitatea fiului sau, informeaza As.
Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo, UCISA de un fotbalist brazilian!

Arestarea fotbalistului a fost solicitata dupa ce un var al lui Bruno a marturisit ca a ajutat la sechestrarea Elizei Samudio, modelul de 25 de ani, care sustinea ca avea un copil cu jucatorul, si spus ca aceasta a fost lovita in cap cu un pistol.

Tanarul arestat, in varsta de 17 ani, a spus ca Eliza este moarta, dar nu a marturisit nici cine a ucis-o, nici unde este cadavrul sau. Sotia fotbalistului, Dayane Souza, de asemenea suspecta, a fost detinuta din ordinul unui judecator in orasul Belo Horizonte, unde locuieste.

Pe langa Bruno Fernandes si sotia sa, justitia a ordonat si arestarea lui Luiz Henrique Ferreira Romao, cunoscut ca "Macarrón" si considerat "mana dreapta" a portarului. Tanarul retinut a recunoscut ca a participat alaturi de Macarrón la sechestrarea lui Samudio, care a disparut la inceputul lunii iunie. Tanarul a subliniat ca modeul a fost urcat cu forta intr-o camioneta condusa de Ferreira Romao.

Adolescentul a fost retinut dupa ce rudele sale au alertat politia, sustinand ca se ascunde in resedinta fotbalistului, unde ar fi "instruit" pentru a-si asuma responsabilitatea pentru disparitia si pentru moartea lui Samudio.

Clubul Flamengo a decis suspendarea jucatorului pana la solutionarea cazului.

Presa braziliana scrie ca Eliza Samudio ar fi fost si iubita fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu