marime text:

Fortat sa UCIDA! Vezi un accident infiorator! VIDEO

Un accident surprins de camerele de supraveghere arata cum uneori poti fi responsabil de moartea unor oameni fara sa ai nicio vina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un grup de persoane a fost luat pe sus de o masina ce circula regulamentar. Asta dupa ce o a doua masina a intrat in plin in prima si a proiectat-o peste persoanele de pe trotuar. Doua dintre fete au sfarsit sub rotile automobilului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuasd (2011-06-28 06:28:12)
oricum, video poate fi real, da stupid povestea spusa, in nici o tara nu il va scoate vre-un judecator vinovat pe ala care le-a calcat daca omul avea prioritate, mai ales cu proba asta video, vinovat este cel ce nu a dat prioritate si a produs toata scena.
raspunde »
bai narcis (2011-04-19 16:24:27)
Mi sa luat de voi!!! Numai facaturi si fake stiti sa comentati! Daca vedeai ozn-uri mai ziceam dar cand vezi un accident cine o fi prostul ala de sta sa faca fakuri cu accidente deastea de ***?
raspunde »
narcis (2011-04-19 01:47:44)
Facatura !!!!! inainte ca masina sa i loveasca pe aia s au oprit niste cadre si s a dezactivat zoom ul astfel sa nu se poata vedea impactul! oricum, buna ideea ;)
raspunde »
alin (2011-04-18 22:25:28)
mda...daca mergeau si ei pe trotuar sau mai atenti in intersectie sigur ar fi scapat...
raspunde »