marime text:

Fondatorul Wikileaks, acuzat de viol si abuz sexual! Avocatii lui acuza SUA de inscenare

Scandalul scurgerilor de informatii secrete prin intermediul site-ului Wikileaks, capata proportii nebanuite. In timp ce sute de mii de documente compromitatoare sunt publicate pe internet, fondatorul sau a fost dat in urmarire internationala.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Culmea, nu pentru divulgarea secretelor militare si diplomatice, ci pentru viol si abuz sexual. Avocatii lui, dar si numeroase asociatii civice si de jurnalism sustin ca asistam la o incercare de compromitere a fondatorului Wikileaks.

Mandatul de arestare a lui Julian Assange a fost emis in Suedia, pe motiv ca fondatorul site-ului Wikileaks ar fi implicat intr-un caz de viol si abuz sexual. Aparatorul sau, care este si avocatul agentiei Associated Press, ii acuza pe procurorii de la Stockholm ca incearca sa-i inchida gura clientului sau, printr-un scandal paralel, orchestrat tocmai de la Washington.

De altfel, cazul lui Assange a ajuns direct la Curtea Suprema a Suediei, care va hotari daca dosarul este credibil sau nu. In ceea ce-l priveste, Assange a disparut din public de cateva zile, insa pluseaza intr-un interviu si cere demisia secretarului de stat american Hillary Clinton.

Casa Alba a reactionat imediat, calificand ideea drept ridicola. Exista insa voci care acuza, voalat sau nu, Administratia Obama ca face presiuni ilegale asupra lui Assange. Cu atat mai mult, cu cat gigantul online Amazon a reziliat contractul in baza caruia gazduia Wikileaks. Fix inainte ca operatorii site-ului sa publice pe internet informatii secrete despre corporatiile si trusturile bancare din Statele Unite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu