marime text:

Filmarea care l-a trimis la inchisoare pana la moarte, pentru ca a vrut sa omoare un politist! VIDEO

Intre 26 si 32 de ani - atat isi va petrece in spatele gratiilor un barbat din Statele Unite, implicat intr-un schimb de focuri cu un politist. Daniel Roy Smith (57 de ani) a fost gasit vinovat de tentativa de omor in cazul incidentului petrecut in 2009.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Smith a fost tras pe dreapta de un politist, asupra caruia a tras doua focuri, fara sa-l nimereasca. Agentul a ripostat, iar cinci gloante si-au atins tinta. Suspectul a mai tras de trei ori cu pistolul, insa si de aceasta data proiectilele l-au ocolit pe omul legii. Acesta a solicitat intariri, care au sosit dupa cateva minute si l-au arestat pe barbat.

Interesant este ca Smith isi va ispasi pedeapsa pentru tentiva de omor abia dupa ce va implini 85 de ani. Pana atunci va sta intr-o inchisoare federala, ca urmare a unei condamnari anterioare - jafuirea unei banci - pentru care fusese eliberat conditionat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu