marime text:

Filmarea care a impartit internetul in doua: un magician isi omoara asistenta! VIDEO DRAMATIC

Un clip postat zilele acestea pe mai multe site-uri a starnit un val de reactii din partea celor care l-au urmarit. In imagini, un magician pare sa-si omoare asistenta, taindu-i capul cu o drujba, ca urmare a unui truc care a mers prost.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit comentariului care insotelste filmarea, tanara n-a reusit sa-si puna capul in compartimentul in care ar fi fost in siguranta. A incercat sa-i semnaleze acest lucru magicianului, insa acesta n-a observat.

Cei doi ar fi fost si casatoriti, de doar trei luni, la data incidentului.

Multi dintre cei care au urmarit imaginile nu sunt insa convinsi ca lucrurile s-au petrecut chiar asa. "Este un trucaj", sustin ei.

TU CE CREZI?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuandreea (2011-03-26 20:20:32)
eo cred k e adevarat ...:(
raspunde »
Sergiu (2011-03-26 19:19:39)
She was killed instantly ... spune clar... pare a fi documentar
raspunde »
Sergiu (2011-03-26 19:17:39)
cum sa fie fake.... uitate la ea cum da din maini si bate in masa.... nu cred ca a auzit din cauza drujbei... sa fi'm seriosi.... cand baga drujba se vede clar cum zboara sangele... + comentatorul de pe video ascultati macar.. nu va da-ti cu parerea asa aiurea..
raspunde »
pentru cristina (2011-03-26 18:45:39)
fara draga daca nu esti atenta la comentatori si la tot normal ca nu intelegi... nu are tot sangele in cap ma ca doar nu iesea sangele din tot corpul pe gat ca nui balon cu apa....
raspunde »
Alex (2011-03-26 15:16:44)
Mama ce prostii sunteti. Daca nu intelegeti Engleza atunci normal ca o sa credetii ca e trucaj. Comentatorul zice ca nu a putut sa isi ia capu sa il puna la mijloc si sa puna capu fals in loc de capu iei si chiar la taiat. Nu este trucaj
raspunde »
cristina (2011-03-26 10:39:57)
Inca ceva : la minutul 01.52, magicianul vine in fatza cutiei si acopera in intregime zona unde se afla capul asistentei. Acum se face schimbarea !!!!!!! Dupa ce primeste placa/tabla de metal despartitoare de la barbatul in negru, magicianul pleaca. ACUM observati capul asistentei care se zbate - dar nu mai este intors cu fatza catre public. I se vede numai parul albastru. Si apropo : unde este tot sangele care se scurge din artere ? ca e mult ! In medie, corpul unui adult contine 4-5 litri de sange. Iar in filmare a sarit numai ca canuta de sange. FALS ! TOTAL FALS ! Dar e buuuun rau ! ;)
raspunde »
cristina (2011-03-26 10:22:46)
Parerea mea este ca a trucaj 100%. De ce ? Simplu : uitati-va CU ATENTIE !!!!! Inainte de a taia cu drujba, infige placa/tabla de metal despartitoare - ca si la picioare. Si, daca gatul ei ai ar fi fost intr-adevar acolo, placa/tabla despartitoare s-ar fi oprit in gatul ei. Nu ? La picioare placa a intrat la fel de bine ca si la compartimentul pentru gat.
raspunde »
Dani (2011-03-26 08:19:52)
Tocmai am vazut pe BBC 3 faza asta dar era cenzurata,a fost arestat tipul deci nu cred ca e fake :(
raspunde »
Nicolae Petre (2011-03-26 07:55:29)
PS. Scria cineva mai devreme ca daca totul era adevarat, atunci stirile ar fi fost pline cu imaginile astea. Asta e cel mai bun argument ca totul e un FAKE. Nu a aparut deloc la stiri (Stirile de la ora 17 nu se pune ca alea nu sunt stiri). Gata, asta e ultimul comentariu cu privire la acest filmulet pentru ca m-am enervat destul din cauza atator prosti.
raspunde »
Nicolae Petre (2011-03-26 07:50:14)
Aline, omule, comentariul tau nu mi se potriveste mie, ci este perfect exact pentru tine si pentru cei care nu au minte deloc. Toate argumentele tale in favoarea decapitarii sunt puerile. E numai joc actoricesc. 1. Da-mi tu detalii exacte despre faptul ca femeia e moarta. 2. Lumea care sare sa deschida capacul doar isi joaca un rol in aceasta sceneta. (Sper ca nu crezi ca filmul 2012 a fost adevarat). 3. Capul de plastic a fost tot parte din recuzita scenetei. 4. Fetele oamenilor - ai auzit de actorie? 5. Daca tu crezi ca la o decapitare sar doar cateva picaturi de sange, atunci tu esti capul de guma. 6. Aia nu e sincronizare, dupa decapitare corpul se mai zbate cateva secunde, nu se opreste imediat (se pare ca nu ai trecut pe la orele de anatomie). 7. Faptul ca femeia sare din lada nu inseamna ca dezvaluie trucul pentru ca trucul asta nu mai e mister de mult timp. 8. Nu trebuie sa fii inginer licentiat sa iti dai seama ca totul e fals ci trebuie doar un dram de logica, dram pe care se vede ca tu nu il ai. 9. Daca ai avut curiozitatea macar sa intri pe site-ul unde a aparut initial acest video (sa vad daca ghicesti despre ce site e vorba) si stii ceva engleza, o sa citesti acolo ca filmuletul nu e adevarat. 10. Daca te crezi atat de destept, atunci demonstreaza ca argumentele celor spun ca filmuletul nu e adevarat nu sunt logice, deci nici valabile . 11. La halul in care scrii nu cred ca esti in stare.
raspunde »