marime text:

Filmarea care a impartit internetul in doua: un magician isi omoara asistenta! VIDEO DRAMATIC

Un clip postat zilele acestea pe mai multe site-uri a starnit un val de reactii din partea celor care l-au urmarit. In imagini, un magician pare sa-si omoare asistenta, taindu-i capul cu o drujba, ca urmare a unui truc care a mers prost.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit comentariului care insotelste filmarea, tanara n-a reusit sa-si puna capul in compartimentul in care ar fi fost in siguranta. A incercat sa-i semnaleze acest lucru magicianului, insa acesta n-a observat.

Cei doi ar fi fost si casatoriti, de doar trei luni, la data incidentului.

Multi dintre cei care au urmarit imaginile nu sunt insa convinsi ca lucrurile s-au petrecut chiar asa. "Este un trucaj", sustin ei.

TU CE CREZI?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuCosty (2011-03-25 17:46:17)
eu spun ca nu este adevarat, deoarece ar fi trebuita sa se zbata mai mult daca chiar ar fi fost decapitata. Frumoasa scena ....
raspunde »
UNU (2011-03-25 17:44:55)
Este adevat , se vede cand se uita toti si vede ca nu e ceva inregula si cand deschide cutia se vede cum sare capul eu fals care are trebui fi pus in locui capului ei adevarat , ea a facut semn ca nu e ceva inregula si din cauza la muzica Iluzionistul nu a putut auzi ca striga si a decapitat-o iar se vede cum toti vin si se uita cum ea sta zagant moarta si se vede cum iasa altcineva din celalant cutie care ar trebuia sa fie picioarele ei (false) DECI E REAL .... R.I.P
raspunde »
Nicolae Petre (2011-03-25 17:44:51)
Pentru cei care cred ca si-a omorat nevasta, chiar ca sunteti naivi. Vad ca sunt destui oameni care mai au capul pe umeri (ca sa glumesc), dar restul parca sunteti lipsiti de logica. Se vede ca sunteti usor dusi de nas. Probabil ca toti ati votat cu Basescu. Oameni buni, e un truc si atata tot. Credeti ca aia sunt amatori si umbla cu drujbele pe langa gaturi fara sa stie 1000% ce fac???
raspunde »
bogdan (2011-03-25 17:43:49)
din prima secunda iti dai seama ca e trucat. niciodata in astfel de numere de iluzionism fata nu o sa fie legata la gura :) . el a facut-o intentionat ca publicul sa creada ca ea nu ar putea sa-i zica ca nu e pozitionata bine.
raspunde »
yo (2011-03-25 17:43:21)
cu un borcan de bulion a facut trucaju.....cum dreacu sa fie adevarat..........se vede clar ca nu e.....doar atata sange ii curge lu aia...daca ii taia capu....?!:))=))...e un trucaj bn executat...;)
raspunde »
Franco (2011-03-25 17:41:44)
SANGELE CADE PE LANGA CUTIE ! Totusi , ori creierul femeii aleia nu prea avea nevoie de sange , ori e un trucaj cu adevarat bine executat.
raspunde »
cristi-x (2011-03-25 17:41:23)
este un fake si inca unu foarte slab. daca va uitati atenti, membrele incep sa se miste imediat dupa ce i-ar fi taiat capul. in realitate trupul s-ar mai fi zvarcolit cateva secunde bune, chiar si cu capul taiat. pentru creduli!
raspunde »
dudu (2011-03-25 17:00:32)
fake....trebuia sa intre in panica de la inceput daca nu a fost pozitionata bine nu doar in momentul cand incepea sa-i taie capul. a fost bine regizat, fiecare personaj de acolo si-a jucat bine rolul. vocea care comenteaza e a unui realizator de documentare mincinoase in general despre paranormal unde ca si la noi e importanta audienta pt a rezista pe piata si a castiga bani frumosi. FAKE...!!!
raspunde »
ateul (2011-03-25 16:56:01)
Ceva rosu sare pe podea in momentul decapitarii. Iar reactia stafului spune tot. Daca te uiti atent se si vede cum ii buieste sangele pe gura exact in momentul in care drujba ii sectioneaza capul.
raspunde »
seby (2011-03-25 16:01:35)
fake!!!!!!!!!! trebuia sa improaste sangele daca iar fi taiat capul!!! in orice caz oameni din public au crezut ca ii reial deci soul a fost un succes:D:D;)
raspunde »