marime text:

Fetita, rapita din California de matusile de origine romana, gasita dupa sapte ani

O fetita care a fost rapita din California in urma cu sapte ani de matusile ei biologice de origine romana a fost gasita in Phoenix, Arizona, la o familie de romi care se lupta in prezent pentru obtinerea custodiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Familia era "evaziva si ascundea adevarul", a afirmat capitanul Patrick Maxwell, din cadrul biroului serifului din comitatul Los Angeles, citat de CNN. Membrii acestei familii nu au putut sa prezinte un certificat de nastere sau documente privind adoptia lui Amber Rose Nicklas, recunoscand in final ca fetita de sapte ani nu era a lor.
 
Mama naturala a lui Amber Rose Nicklas este dependenta de droguri, iar fetita a fost neglijata de parintii biologici, potrivit acestei familii.
 
Copilul a fost dat disparut in septembrie 2003. Fetita se afla in grija unor parinti adoptivi in Norwalk, California, cand a fost rapita de trei dintre matusile sale. Doua au fost prinse atunci, dar o a treia a fugit cu copilul.
 
Maxwell sustine ca Amber a trait cu aceeasi familie din Phoenix, Arizona, cea mai mare parte a perioadei in care a fost data disparuta, dar politia continua investigatiile pentru a afla cum a ajuns sa fie crescuta de o familie diferita de cea biologica.
 
Identitatea lui Amber fusese schimbata, inclusiv numele si data nasterii. Autoritatile au confirmat identitatea reala a lui Amber prin amprente, fotografii si probe ADN. Copilul a fost plasat in custodia statului California, iar procurorii vor depune plangere, a declarat Trent Crump, sergent la politia din Phoenix.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu