marime text:

Femeie pocnita in fata si tarata pe jos de un politist, pentru ca vorbea prea tare intr-o cafenea/ VIDEO

S-a dus la o cafea cu doua prietene si a ajuns sa fie batuta, tarata pe jos si umilita de un politist care se afla in afara orelor de program, doar pentru ca era prea zgomotoasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cele trei femei din Atlanta stateau la o masa si povesteau, cand un politist le-a atras atentia ca vorbeau prea tare in barul in care era oricum haos. A urmat un schimb de replici de replici mai dur, iar politistul a inceput sa o imbranceasca pe acea femeie, iar prietena ei s-a simtit datoare sa intervina si sa o apere.

L-a tras de maneca pe politist, dar reactia acestuia a fost neasteptata - a lovit-o cu pumnul exact in fata. Femeia nu s-a lasat si a inceput si ea sa-l loveasca, insa nu a avut nicio sansa. A fost trasa de la masa, tarata si pusa la pamant, dupa care a fost incatusata si dusa la sectie, impreuna cu cele doua prietene.

Deocamdata nu li s-a spus pentru ce anume au fost retinute. Cele trei femei au angajat un avocat si il acuza pe respectivul politist de abuz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu