marime text:

Femeie GOALA gasita in ghena de gunoi! VEZI de ce a ajuns acolo/ VIDEO

Locatarii dintr-un bloc din Volgograd, Rusia, au auzit in noaptea de marti plansete si urlete sfasietoare ce veneau dinspre ghena de gunoi din cladire. Si-au dat seama imediat ca o femeie era blocata pe calea de evacuare a resturilor menajere si au chemat pompierii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Acestia au constatat ca femeia era blocata intre etajele 8 si 9 si au inceput sa sparga tubulatura din beton. Prima data au dat peste o pereche de sani goi...

Femeia a fost salvata dupa o operatiune care a durat peste o ora.

Insa imprejurarile in care femeia de 41 de ani a ajuns acolo sunt inca invaluite in mister. Dupa unele informatii, ea s-a ascuns in ghena ca sa scape de politie, fiind suspectata de spargeri de locuinte.

Ea a spus ca sufera de agarofobie (frica de spatiile largi), a facut o criza si a iesit din apartament, ascunzandu-se in cel mai apropiat spatiu mic pe care l-a gasit.

Femeia era in stare avansata de ebrietate si a fost internata in spital, pentru ca a suferit mai multe leziuni in urma aventurii. Situatia ei va fi lamurita dupa externare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu



viku (2011-01-20 20:39:47)
bagati inapoi chatul sa ne mai regasim si noi romanii din afara
raspunde »
Dman (2011-01-20 17:23:55)
Altfel... de f**e viata :)).... dupa cum a zis ERRINEL
raspunde »
Errinel (2011-01-20 16:11:49)
Stiu solutia de a scapa de agarofibie: cat era ea blocata acolo in ghena ii pipaiam sanii, ii bagam degetu in *****, o biciuiam cu ceva si scapa de fobie: dar dobandea alta fobie claustrofobia..... (morala: infruntati fobia fata in fata cu ea , astfel iti manipuleaza viata )
raspunde »