marime text:

Femeie GOALA gasita in ghena de gunoi! VEZI de ce a ajuns acolo/ VIDEO

Locatarii dintr-un bloc din Volgograd, Rusia, au auzit in noaptea de marti plansete si urlete sfasietoare ce veneau dinspre ghena de gunoi din cladire. Si-au dat seama imediat ca o femeie era blocata pe calea de evacuare a resturilor menajere si au chemat pompierii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acestia au constatat ca femeia era blocata intre etajele 8 si 9 si au inceput sa sparga tubulatura din beton. Prima data au dat peste o pereche de sani goi...

Femeia a fost salvata dupa o operatiune care a durat peste o ora.

Insa imprejurarile in care femeia de 41 de ani a ajuns acolo sunt inca invaluite in mister. Dupa unele informatii, ea s-a ascuns in ghena ca sa scape de politie, fiind suspectata de spargeri de locuinte.

Ea a spus ca sufera de agarofobie (frica de spatiile largi), a facut o criza si a iesit din apartament, ascunzandu-se in cel mai apropiat spatiu mic pe care l-a gasit.

Femeia era in stare avansata de ebrietate si a fost internata in spital, pentru ca a suferit mai multe leziuni in urma aventurii. Situatia ei va fi lamurita dupa externare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu