marime text:

Familie nevoita sa plece din CASA BANTUITA! "Mutati-va" - mesajul lasat de spirite

Un cuplu tanar a trait trei ani de cosmar intr-o casa in care spiritele si-au facut periodic simtita prezenta. Insa acum 4 luni, dupa ce s-a nascut fetita celor doi, casa lor a devenit CASA GROAZEI.
Familie nevoita sa plece din CASA BANTUITA!  Mutati-va  - mesajul lasat de spirite

Dupa o noapte alba, in care cele trei suflete din casa au trait un cosmar, dimineata au gasit scris pe condensul ferestrei de la dormitor, pe interior, cuvantul "Move" (mutati-va).

Emma Keeitch, de 31 de ani, a spus ca a inchiriat casa in urma cu trei ani si in scurt timp s-au intamplat lucruri inexplicabile: combina muzicala se pornea singura si mai mult de-atat se comuta singura pe CD, in conditiile in care femeia a spus ca in casa nu se asculta decat radio.

In timpul noptii, Emma si iubitul ei Jamie Owen auzeau soapte, iar apoi au inceput sa simta curenti reci si la un moment dat au vazut pe tavan siluete. Pentru toate acestea nu puteau exista cauze firesti si cei doi au ajuns la concluzia ca locuinta este bantuita.

Intr-o noapte au auzit un zgomot puternic in alta camera si cand s-au dus acolo au gasit o scandura cazuta pe podea ce a aparut de nicaieri.

Dupa noaptea in care au gasit mesajul scris pe fereastra, s-a umplut paharul si cei doi si-au luat copilul si s-au mutat la parintii Emmei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu