marime text:

Evadare sangeroasa. Si-a taiat URECHEA, ca sa fie liber!

Un detinut din Marea Britanie si-a taiat urechea cu o lama de ras, iar apoi a fost luat pe sus de catre un grup de barbati mascati, din ambulanta care il transporta la spital.
Evadare sangeroasa. Si-a taiat URECHEA, ca sa fie liber!

Politistii sunt convinsi ca Michael O'Donnell, in varsta de 28 de ani, s-a mutilat singur, pentru a fi transportat la spital. Ambulanta care il transporta pe barbat a fost blocata pe sosea de o masina furata, din care au coborat patru barbati mascati, inarmati cu bate de baseball. Dupa ce au facut praf geamurile ambulantei, acestia l-au fortat pe gardianul care era legat cu catuse de detinut sa-l elibereze pe O' Donnell. Apoi s-au facut nevazuti, iar masina pe care au folosit-o in ambuscada a fost gasita in apropiere.

Michael O'Donnell
isi astepta in detentie sentinta, dupa ce a fost gasit vinovat pentru complicitate la jaf si complicitate la  furt. El ar fi urmat sa-si petreaca in spatele gratiilor intre 8 si 10 ani. Gruparea pe care o coordona este considerata responsabila pentru mai multe furturi auto si spargeri de locuinte, petrecute in ultimii 2 ani in Manchester.

Autoritatile incearca sa-l "recupereze" pe O' Donnell si au cerut ajutorul populatiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu