marime text:

Evacuati dintr-o tabara ilegala, 100 de tigani romani au ocupat bazilica San Paolo din Roma!

Disperati ca raman in strada de Paste, 100 de tigani romani au ocupat bazilica San Paolo din capitala italiana. Oamenii au fost dati afara dintr-o tabara ilegala si spun ca n-au unde sa se duca in alta parte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei mai multi locuiau in tabara de nomazi de ani de zile si dupa fiecare tentativa a autoritatilor de a o desfiinta, s-au intors. Asa se face ca unii dintre ei au fost evacuati de acolo chiar si de 76 de ori. De data aceasta, au ramas sub cerul liber inainte de Paste.

Cu bagaje si copii in brate, oamenii s-au refugiat in bazilica San Paolo, a doua ca marime din Roma dupa San Pietro. Sunt hotarati sa stea acolo pana cand vor fi cazati in alta parte.

Primarul Romei, Gianni Alemano, le-a spus sa se intoarca in Romania. El sustine ca aproape trei sferturi dintre ei sunt infractori. Desi tuna si fulgera, nu-i poate da insa afara, cu forta, din biserica.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariullVIU (2011-07-02 16:17:30)
omoratii pe toti parazitii aia, da-i dracului, ca si-o fac singuri cu mana daca nu le place atunci sa mearga la munca
raspunde »
Emil Hopu (2011-04-26 03:37:32)
suntem destul de multi Romani care muncim din greu pentru a avea un salariu decent in Italia,bani cu care ne mentinem familiile in tara si reusim sa ne platim chiriile,si sa traim decent si cu fruntea sus mandri ca suntem ROMANI,dar acesta specie de iarba rea,acest flagel numit tigan sau rrom ne trage mereu inapoi,ne-a pus si ne va pune mereu intr-o lumina negativa in fata intregi lumi,aceste lucruri deja le stim toti mai putin cei din guvernul Romaniei. VREAU SA CRED CA AVEM DREPTUL SA CEREM GUVERNULUI ROMANIEI SA SE IMPLICE MAI MULT IN ACESTE PROBLEME .
raspunde »
tudy (2011-04-23 20:11:14)
Ne face tara de ras nastia asta netrebnica.Cum ramane pana la urma? Sunt tigani sau sunt romi?Ori cum si ori unde "Tiganul tot tigan si-n ziua de Paste"Trebuie sa ne hotaram toti ROMANI sa le ramana numele de TIGANI,nu sa plecam capul la hotararea unor tovarasi din parlament care s-au indoit de mijloc in fata argumentelor nefondate aduse de tiganii din Partida tiganilor{rromilor)
raspunde »
Sihastria (2011-04-23 19:56:01)
O tiganca intreaba: Suntem noi fii lui Dumnezeu? Dar voi ce fel de constiinta aveti considerand ca aveti dreptul la cersit considerànd-o o meserie?
raspunde »