marime text:

"Este un turnator si va muri" - mesajul de pe Facebook care i-a aruncat direct dupa gratii pe 4 adolescenti

Trei fete si un baiat de 13 si 14 ani au fost arestati de politia din Florida, dupa ce au complotat pe Facebook sa-si ucida un coleg de clasa pentru ca l-au crezut in mod eronat "turnator".
Este un turnator si va muri  - mesajul de pe Facebook care i-a aruncat direct dupa gratii pe 4 adolescenti

Au banuit ca el a fost acela care a anuntat politia ca unul din elevi, un baiat de 13 ani, prieten bun cu cei patru, a venit la scoala cu o arma de foc. Ofiterii i-au gasit arma in rucsac, iar elevul in cauza a fost arestat.

Incidentul i-a intristat foarte tare pe cei patru si au jurat razbunare. Astfel, au inceput sa comploteze pe Facebook pentru uciderea celui pe care il credeau tradator.

Au postat pe site-ul de socializare mesaje de genul: "Trebuie sa ma ajutati sa-l ucid", "Golanul acela este un om mort" si altele in care cei patru puneau la cale planul de razbunare.

Toate aceste mesaje au fost gasite de mama baiatului amenintat. Femeia s-a dus direct la politie. Dupa ce au analizat dialogurile celor patru, politistii au stabilit ca discutia era cat se poate de serioasa. Cei patru au fost inchisi intr-un centru de detentie pentru minori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu