marime text:

Erou din al Doilea Razboi Mondial ucis pentru 40 de lire si un bilet de autobuz

A supravietuit razboiului, a fost sofer pentru presedintele american Dwight D. Eisenhower si a trait pana la 90 de ani. Este povestea unui erou englez, ucis in bataie de un hot ordinar.
Erou din al Doilea Razboi Mondial ucis pentru 40 de lire si un bilet de autobuz

Hotul l-a atacat pe Geoff Bacon in momentul in care veteranul incerca sa intre in apartamentul sau. L-a lovit in fata si l-a lasat pe hol cu soldul rupt. Totul peste 40 de lire si un bilet de autobuz. Hotul i-a rascolit apartamentul si apoi a parasit in viteza zona.

Geoff a incercat timp de o ora si jumatate sa porneasca alarma cu bastonul sau pana cand a fost gasit de un vecin ce a sunat la salvare si politie. Eroul englez a murit la spital, cateva saptamani mai tarziu.

Scotland Yard-ul il cauta in continuare pe agresor, oferind o recompensa de 20.000 de lire pentru cei care pot da indicii pentru capturarea lui.

Fiul lui Geoff Bacon e devastat de modul in care a murit tatal sau. "A locuit 84 de ani in acelasi apartament, toata lumea il stia si el ii ajuta pe toti. Daca hotul i-ar fi cerut banii, tata i-ar fi dat tot ce avea" spune Philip Bacon.

Veteran al celui de-al Doilea Razboi Mondial, Bacon a fost sofer pentru marii generali ai vremurilor, inclusiv Dwight Eisenhower, ce mai tarziu a devenit presedinte al Americii. Barbatul a supravietuit chiar si dupa ce nava pe care se afla s-a scufundat in flacari. Si-a pierdut insa toate medaliile in urma incidentului. Poate mai bine pentru el ca acestea sa ajunga pe fundul marii decat in posesia unui hot.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu