marime text:

Episod nou al razboiului dintre armata si traficantii de droguri! 18 oameni au murit impuscati

Bandele de traficanti de droguri din Mexic au atacat doua baze ale armatei. Incidentul este un nou episod din razboiul dintre traficantii de droguri si soldati, care zguduie Mexicul de o buna bucata de vreme. In urma schimbului de focuri, au fost ucisi 18 membri ai bandelor, desi au venit pregatiti de lupta cu vehicule blindate, grenade de mana si arme de asalt.
Episod nou al razboiului dintre armata si traficantii de droguri! 18 oameni au murit impuscati
Tentativa de a-i bloca pe soldati in interiorul bazei a facut parte din sapte atacuri date simultan pe teritoriul a doua provincii de la granita de nord, Tamaulipas si Nuevo Leon, zone in care s-au inregistrat numeroase ciocniri violente in ultimele luni.
 
Generalul Edgar Luis Villegas a numit atacurile “reactii disperate ale bandelor de infractori la progresul facut de autoritatile federale”.
 
El a mai declarat pentru Sky News ca bandele au parcat camioane si SUV-uri in jurul bazelor militare si au incercat sa blocheze iesirea trupelor. In acelasi timp, alte bande au blocat cateva strazi si au tras focuri de arma din vehicule spre trupele de soldati, in General Bravo – Nuevo Leon. Soldatii au raspuns si au impuscat mortal 18 membri ai bandelor, iar pe alti doi i-au ranit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu