marime text:

Eleva de 13 ani transformata in lesbiana de o profesoara, care a obligat-o sa poarte inel de logodna

Profesoara si-a sedus eleva prin atentia deosebita pe care i-a acordat-o, dupa ce aceasta a fost agresata la scoala. Cum fata avea probleme si cu mama ei, profesoara a devenit confidenta fetei.
Eleva de 13 ani transformata in lesbiana de o profesoara, care a obligat-o sa poarte inel de logodna

In prima faza discutiile intre cele doua erau purtate doar la scoala, dar dupa scurt timp, Caroline French, de 38 de ani, a invitat-o pe tanara acasa la ea.

Vizitele au devenit tot mai dese si stropite tot timpul cu alcool. Intr-o seara, cand fata se certase cu mama ei, Caroline French i-a propus sa doarma la ea. Noaptea, profesoara a invatat-o pe eleva ei sa sarute fratuzeste. In scurt timp, cele doua au ajuns la relatii sexuale, iar eleva dadea tot mai rar pe acasa.

Intr-o zi Caroline French i-a cumparat fetei un inel de logodna, i-a spus ca relatia lor a devenit serioasa si a obligat-o sa-l poarte chiar si la scoala. Daca cineva ar fi intrebat de unde este inelul, cele doua au stabilit ca tanara sa spuna ca are un iubit.

Relatia celor doua a durat aproape 4 ani. Cand a fost aflata toata povestea, profesoara a fost pusa sub acuzare, iar acum procesul ei este in plina desfasurare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu