marime text:

El este cel mai norocos om din lume - citeste povestea lui ULUITOARE!

A scapat dintr-un tren deraiat, dintr-un avion fara usa, dintr-un accident de autobuz, dintr-o masina incendiata, din alte doua accidente de masina si apoi ... a castigat 1 milion de dolari la loterie!
El este cel mai norocos om din lume - citeste povestea lui ULUITOARE!

Frane Selak s-a nascut in 1929 si este un profesor de muzica din Croatia. S-a remarcat in viata pentru ca a scapat din accidente fatale.

In ianuarie 1962, Selak calatorea cu trenul din Sarajevo spre Dubrovnik. Trenul a deraiat brusc si a ajuns intr-un rau inghetat, 17 pasageri fiind ucisi. Selak a scapat cu doar o mana rupta si cateva vanatai.

Un an mai tarziu, in drumul sau dinspre Zagreb spre Rijeka, usa avionului in care se afla s-a desprins, barbatul a zburat pe usa si a aterizat pe o capita cu fan. 19 oameni au murit in accident.

In 1966, mergea cu un autobuz ce a picat intr-un rau. Patru oameni au murit, dar Selak a scapat din nou.

In 1970, a reusit sa scape inainte ca o pompa defecta sa ii dea foc masinii sale.

In 1973, o alta masina a lui Selak a luat foc, de data asta Selak pierzandu-si parul de pe fata.

In 1995 a fost lovit de un autobuz, dar a suferit doar rani minore.

In 1996 a scapat dupa ce a sarit de pe o stanca cu masina sa, incercand sa evite un camion. A aterizat intr-un copac si a privit cum masina sa explodeaza la 100 de metri de el.

In 2003 a castigat 1 milion de dolari la loterie din Croatia. Declaratia sa de dupa a fost "Stiu ca Dumnezeu m-a vegheat in toti acesti ani". A refuzat sa mearga in Australia sa filmeze o reclama la Doritos, motivand ca "nu vrea sa forteze norocul".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu