marime text:

Ei sunt romanii, tata si fiu, care au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Anglia!

Politistii englezi si-au unit fortele cu cei romani, intr-un caz scandalos: doi conationali de-ai nostri, tata si fiu, au transformat in marfuri mai multe tinere si le-au vandut in Anglia, pe post de prostituate. Afacerea lor de familie i-a imbogatit intr-un an. Miercuri, instanta britanica i-a declarat vinovati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa tot calvarul indurat, parintii par sa nu-si mai revina. Isi stiau copilele in siguranta, la munca, in promitatoarea Mare Britanie.

Oamenii au aflat adevarul cand politistii britanici le-au arestat fetele pentru prostitutie. Atunci, ele au povestit anchetatorilor cum doi barbati le-au transformat in marfuri.

In jur de 14.000 de lire sterline era castigul lunar indivizilor. Cei doi suspecti au fost imediat trimisi dupa gratii. Dar tot au continuat sa racoleze romance pentru reteaua din Anglia.

In incercarea de a scapa din temnita, unul dintre suspecti a urzit planuri, la telefon.  N-a avut succes. 75 de oameni din toata Europa au depus marturie impotriva celor doi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuanakonda (2011-06-23 10:18:00)
la pirnaie pe viata!
raspunde »
bah (2011-06-22 21:47:24)
bah presa asta din romanian nu va fie rusine sa ii numiti pe tigani tigani pt ca asta sunt doar pt ca vorbesc romana asta nu ii face romani si eu stiu engleza si asta nu ma face englez asa ca scrieti ***** "Ei sunt tiganii , tata si fiu , care au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Anglia"
raspunde »
oli (2011-06-12 16:21:14)
ciorile dracului,cum de va mai rabda pamantul????astia sunt romi(tigani),nu romani.
raspunde »
yotzo (2011-01-20 08:16:03)
Impuscati tiganii astia? Ar fi prea usor! Ajunsi in inchisoare in calitate de pesti, vor suferi mai mult decat ar fi suferit chiar daca ar fi fost ucisi in chinuri! Proxenetii, pedofilii si violatorii ies din inchisoare cu kuru' cat o pestera! De remarcat faptul ca, in sfarsit, proTv nu i-a mai numit pe tiganii astia infecti drept "romani", multumindu-se sa ii numeasca "conationali de-ai nostri". In sfarsit!!!
raspunde »
TODOR RAFA STUDENT IDD (2011-01-20 02:24:13)
Astia ar Merita Impuscati nu lasati in viata ci Chinuiti si pourma impuscat ca cu siguranta cand vor iesi din inchisoare sigur se voir razbuna pe cele doua victime asa zis victime !!!!! Ce credeti ca ele nu au vrut ?????? sa ai spui la unul de la cradinita ca ele nu au vrut sa se culte cu iei cu traficanti tiganiiiiiii Asa e nu sau inceles la bani dar de fapt nici macar nu au avut cu tine sa se intelega ca probabil lea si batut mai sigur tea si batuttttttt nu trebuie sa se mai intample una ca asta !!!!
raspunde »
mat (2011-01-19 21:18:02)
tigani ordinari si jegosi poate va mierleste cineva la parnaie ca asta meritati
raspunde »
aron (2011-01-19 20:17:01)
tigani imputiti!
raspunde »