marime text:

Educatie cu pumnul. Profesoara facuta KO de un elev! IMAGINI SOCANTE

Scenele filmate cu telefonul mobil in salile de clasa de pe la noi, in care vedem batai intre elevi sau cadre didactice umilite, par niste copilarii pe langa altercatia dintre un adolescent si o profesoara, surprinsa intr-o scoala din Rusia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incaierarea a inceput cu o repriza de lupte libere, la care elevul a afisat o atitudine oarecum pasiva. Lucrurile s-au schimbt radical in momentul in care baiatul, satul sa incaseze, a ripostat cu o ploaie de lovituri la adresa dascalului. Profesoara a incasat un pumn in barbie, care a lasat-o inconstienta.

Culmea este ca toata scena s-a petrecut sub ochii celorlalti elevi, care nu au incercat niciun moment sa stopeze conflictul, ci chiar au stat linistiti in banci, vazandu-si de treaba lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuoh (2010-07-12 21:40:32)
Matei, pubertan pubertan, dar tu ai impresia ca putalaul ala din clip, e vreun adult ceva ? Si uite, ca mi-a lesinat-o pe idioata aia...
raspunde »
gigi (2010-07-12 21:38:29)
deci.pe.ala.l-as.bate.de.s-ar.****.pe.el.pt.ca.loveste.o.femeie...dar.profesoara.aia.e.o.tampit cum.sa.te.iei.la.bataie.cu.elevii?????:))))),,scadei.nota.la.purtare exmatricleaza-l.da.cum.naiba.sa.te.bati.cu.elevii?????????
raspunde »
cris (2010-07-12 21:38:21)
PWNED!!!!
raspunde »
Matei (2010-07-12 21:02:18)
Te-ai trezit tu, pubertanule, sa vorbesti? hai fa-ti temele pentru vacanta si baga-te-n pat si citeste o carte. Invata limba romana si cum s-o tehnoredactezi inainte sa te faci "scris" pe diverse site-uri. Auzi.."asta e doar inceputul." dar ce va urma, Terminatorule..:))
raspunde »
Asai trebe! (2010-07-12 20:30:40)
Si pe la noi trebuie sa se impuna respect fata de elevi! Asta este doar inceputul.
raspunde »