marime text:

Echipate anti-viol, de Cupa Mondiala! Sud-africancele poarta prezervative cu dinti

Prezervativul cu dinti a fost inventat de un medic sud-african, scopul lor fiind acela de a combate tentativele de viol. Inventatoarea prezervativului anti viol le distribuie gratuit femeilor, mult mai expuse acestui risc in perioada in care tara gazduieste Cupa Mondiala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicul Sonnet Ehlers era de garda intr-o noapte, in urma cu 40 de ani, cand a asistat la internarea unei femei care fusese violata. "S-a uitat la mine si mi-a spus: «Daca as fi avut dinti acolo...». I-am promis ca voi crea ceva intr-o buna zi pentru a le ajuta pe persoanele aflate in aceasta situatie", a declarat Sonnet Ehlers.
 
Tocmai a lansat prezervativul "Rape-aXe", dupa 40 de ani in care a studiat problema. Ehlers distribuie gratuit acest tip de prezervativ femeilor din orasele sud-africane, care gazduiesc meciurile de fotbal de la Cupa Mondiala 2010.
 
Noul tip de prezervativ este din latex si se fixeaza ca un tampon igienic. Prezervativul "Rape-aXe" are striatii din cauciuc si se ataseaza de penisul barbatului in timpul penetrarii cu ajutorul unor carlige care imita forma dintilor. Odata atasat, el poate fi scos doar printr-o interventie chirurgicala.

"Este dureros, agresorul nu va putea nici sa mearga si nici sa urineze atat timp cat il are atasat. Daca va incerca sa il scoata singur, prezervativul se va strange si mai mult", a precizat autoarea acestei inventii.
 
Sonnet Ehlers si-a vandut casa si automobilul pentru a realiza acest proiect si intentioneaza sa distribuie gratuit 30.000 de astfel de prezervative pe durata Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu