marime text:

Ea este turista DECAPITATA in Spania, de un bulgar! "Facea orice sa te ajute, daca putea"

Femeia de 60 de ani, care a fost decapitata de un cetatean bulgar cu probleme psihice, intr-un magazin din Tenerife, este o pensionara britanica, prezenta pe insula spaniola in scop turistic, potrivit Sky News.
Ea este turista DECAPITATA in Spania, de un bulgar! Facea orice sa te ajute, daca putea

Fiica femeii, Sarah, a declarat ca familia este devastata de acest incident.

Jennifer Mills-Westley se pensionase de ceva vreme si se bucura din plin de timpul liber, calatorind intre Franta si Tenerife atunci cand nu isi vizita copiii si nepotii, a spus Sarah.

"Mama era plina de viata, generoasa si facea orice sa te ajute daca putea", a adaugat Sarah.

Atacatorul, Deyan Valentinov, in varsta de 28 de ani, a fost arestat de politia spaniola pentru crima. Potrivit ziarului local "La opinion", bulgarul primise tratament intr-un spital de psihiatrie, in februarie, dupa ce a fost implicat in mai multe actiuni violente.

Presa spaniola a relatat ca, potrivit martorilor, barbatul a intrat in supermaketul chinez si, fara sa spuna vreo vorba, a atacat-o pe Jennifer Mills-Westley cu un cutit si i-a taiat capul. Potrivit oficialilor spanioli, ucigasul ar fi obtinut cutitul chiar din magazinul unde a avut loc atacul.

Colin Kirby, martor la crima, a declarat pentru Sky News: "A fost aproape ireal. Treceam pe langa centrul comercial si am vazut un grup de persoane la intrare si un asistent medical care intra in magazin. Am presupus ca cineva lesinase, am continuat sa merg si apoi am auzit tipete. M-am intors si am vazut un barbat care iesise in strada tinand in mana ceva care parea a fi un cap".

Martorul a povestit ca agentii de securitate l-au urmarit pe criminal si l-au prins.

Manuel Reveron, agent de securitate, a spus: "Aparent normal, acest barbat, fara motiv, a intrat in magazin si i-a taiat femeii capul, pe care l-a luat si a iesit cu el. Agentii de securitate l-au doborat la pamant si au reusit sa acopere macabra imagine".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu