marime text:

EA este profesoara care si-a violat elevul in patul parintilor lui!

Profesoara de 34 de ani, din Seattle, a recunoscut vineri in fata instantei ca a facut sex cu un elev minor, insa acesta ar fi fost de acord cu actul sexual.
EA este profesoara care si-a violat elevul in patul parintilor lui!

Insa ancheta a stabilit ca Taryn Fairbanks era bauta cand s-a petrecut totul, iar elevul, incantat initial de avansurile profesoarei, a fost speriat de comportamentul ei agresiv. Chiar daca actul ar fi fost consimtit, profesoara tot ar fi ajuns la inchisoare, pentru ca "partenerul" ei este minor.

Taryn Fairbanks a ajuns in casa elevului pentru ca a fost invitata chiar de catre acesta la petrecerea pe care a organizat-o in timp ce parintii erau plecati de acasa. Elevul auzise ca aceasta a mai fost la astfel de petreceri.

Taryn Fairbanks s-a imbatat la un moment dat si a inceput sa-i faca avansuri elevului in cauza. L-a atras in final in dormitorul parintilor lui, unde l-a violat.

Povestea a fost aflata de toti adolescentii care erau la petrecere si in scurt timp a ajuns si la urechile unuia din parinti, care a sesizat conducerea liceului.

Taryn Fairbanks a fost exclusa din invatamant si arestata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu