marime text:

"Dovada" ca Osama bin Laden nu a fost omorat de americani! VEZI VIDEO

Anuntul facut de Barack Obama, potrivit caruia Osama bin Laden a fost executat, nu a fost primit cu incredere de toata lumea. Teoria conspiratiei a intrat imediat in functiune si nu putini sunt cei care sunt convinsi ca liderul Al Qaeda este bine-sanatos si planuieste noi atentate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iar un video postat recent pe internet cu titlul "Osama bin Laden nu e mort?" parea sa sustina aceasta varianta. In imagini, cel mai cautat terorist din lume urmareste la televizor anuntul facut de Obama. Nu este insa decat un trucaj si unul destul de slab. Practic, filmarea in care Osama isi urmareste propriile la TV propriile discursuri a fost modificata, astfel incat pe ecran sa apara mesajul presedintelui american.

Mai jos puteti vedea filmarea originala:


Ce-a facut Osama in ultimele luni de viata? S-a uitat obsesiv la filme cu Osama...VIDEO pe www.crimetime.ro

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuAsd (2011-07-19 14:51:02)
Cand s-a dat publicitatii vestea ca Osama a fost omorat imediat a crescut moralul cetatenilor americani, a crescut dolarul si a scazut pretul petrolului. Dupa ce a fost facuta publica aceasta informatie , oficialilor americani le-a luat 3 zile ca sa ofere datele referitoare la asa zisa misiune de capturare/ucidere a lui Osama. Moartea lui Osama ben Laden va aduce multe consecinte , chiar mai grave decat asa zisa razbunare din partea Al Quida. Pana acum Ben Laden era intruchiparea terorismului si acest stereotip motiva multi cetateni americani sa se inroleze in armata americana si sa-si riste viata pe teatrele de operatiune. Gruparea pe care acesta o conduce/a este activa in multe state islamice , actionand independent . Fiecare avand un lider , Osama fiind liderul simbolic. Dupa 2-3 saptamani de la anuntarea ****** lui Osama , in presa occidentala apare o dezvaluire a unui fost agent CIA , care spune ca Osama ar fi mort de acum 5 ani .
raspunde »
haa (2011-05-10 18:42:35)
se vede din primu clip la secundele 17 si 19 cand camera se misca si imaginea de pe tv e statica... deci... fake
raspunde »
pt elq (2011-05-10 13:54:41)
Jijele taci in mama ta ca nu sti ce zici,,,
raspunde »
Jijel (2011-05-10 12:45:51)
Primul clip...Adobe after effects pe clipul original in care Bin Laden se uita nonstop la videourile facute de el,daca va uitati atent observati chiar si u ochiul liber ca imaginea de la televizor cu Obama trepideaza :)) adica iese din raza vizuala a televizorului (adica iese din ecran si "danseaza pe langa") In clipul 2...Cel care a folosit adobe after effects a fost putin mai experimentat dar televizorul ala nu suporta meniu teletext?De ce?Pentru ca e cam din aceeasi vreme cu bunica,abia ca suporta telecomanda si culorile :))
raspunde »
Lucy (2011-05-10 12:44:21)
e fake ,
raspunde »