marime text:

Dormi, puiule, dormi! Detinut executat, desi s-a plans ca e alergic la anestezie!

Un american condamnat pentru ca, in 1988, a violat si strangulat o fata de 16 ani, a fost executat marti, desi s-a plans ca ar putea suferi o alergie violenta, in momentul administrarii injectiei letale.
Dormi, puiule, dormi! Detinut executat, desi s-a plans ca e alergic la anestezie!

Imediat dupa administrarea "tratamentului", Darryl Durr si-a strans pumnii, a afisat o grimasa si a reusit sa-si tina capul ridicat pentru aproximativ 10 secunde, inainte sa-l lase usor jos. In aceste conditii, nu s-a putut stabili clar daca detinutul a suferit vreo durere sau a fost vorba de o reactie de moment.

"A fost un monstru", a spus mama victimei, Norma Jean Goodsey, care a asistat la executie.

Pe 31 ianuarie 1988, Durr, atunci in varsta de 24 de ani, a rapit-o pe adolescenta Angel Vincent din casa printilor ei, in timp ce acestia erau plecati la o petrecere. Fata de 16 ani a fost violata si strangulata cu o zgarda pentru caini.

Avocatii lui Darryl Durr au incercat saptamana trecuta sa opreasca executia, sustinand ca dosarul medical al clientului lor arata ca acesta ar fi alergic la anestezice si nimeni nu stie cum va reactiona organismul lui dupa administrarea injectiei letale. Previzibil, demersul lor nu a avut succes, autoritatile replicand ca cel mai rau lucru care se poate intampla e ca Durr SA MOARA din cauza presiunii sanguine reduse si a respiratiei neregulate, efecte irelevante, avand in vedere contextul in care se produc.

Darrryl Durr si-a exprimat compasiunea pentru suferinta familiei adolescentei ucise, dar si-a sustinut inca o data nevinovatia. Deloc impresionat, unchiul victimei s-a declarat satisfacut ca executia a fost dusa la bun sfarsit, dar a adaugat ca ar fi preferat sa fie folosit scaunul electric - "Injectia letala este prea umana pentru un criminal ca Durr", a spus el.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu